S.k.i.l.l p2w?

Tak jak w temacie.

wiesz, że im dłużej gram w tą grę to coraz to bardziej zauważam te P2W. Szczególnie z tymi broniami chromowanymi jak i złotymi....które minimalnie dodają do ataku/celowniki/holografy i bardzo poprawiają celność.

Nie jest P2W. Jeszcze... ;)

Nie jest P2W.

Brat gra codziennie od miesiąca i ma 2x więcej zabójstw. Jak nieraz zerkne to goście nawet ze złotymi grają jak...

Akurat mój młodszy brat wymiata w TF2 ^-^

Szczególnie z tymi broniami chromowanymi jak i złotymi....które minimalnie dodają do ataku/celowniki/holografy i bardzo poprawiają celność.

Brednie i tyle powiem...Jak nie umiesz grać zwykłym np m4 to i różowym m4 też nie będziesz umiał...

nie dodaja Ci nicdoataku. te same co zwykle tylko inne malowanie + celownik. na ESL jak wyjdzie to itakwszyscy musze grac znormalnymi. tyle wtemacie

Brednie i tyle powiem...Jak nie umiesz grać zwykłym np m4 to i różowym m4 też nie będziesz umiał...

Dobry jesteś mam k/d 3.17 więc nie pierdziel głupot ok? Bo na pewno grałem więcej od Ciebie i wiem o co tam chodzi.

Gram od kilku dni i nie widzę tutaj żadnego P2W. Kupiłem M4A1 i gra się elegancko. Jak ktoś ma skilla to zagra wszystkim tak na prawdę ;)

Gra nie jest p2w, ewentualna przewaga może być z broniami z celownikiem holograficznym, ale bez niego też da się karać. Po za tym jednym faktem, nic innego nie wpływa na rozgrywkę poprzez "item shop".

Polecam gierke, bo na prawdę warto. Jedna z lepszych f2p-fps jak dotąd.

Dobry jesteś mam k/d 3.17 więc nie pierdziel głupot ok? Bo na pewno grałem więcej od Ciebie i wiem o co tam chodzi.

I co dzięki broni z camoo masz takie ratio?? A na zwykłej byś miał pewnie z 0.2....

Wydawcą jest GF, nawet jeśli nie jest to z czasem będzie P2W, poza tym tyle gram w FPS'y, że jeśli się chce to nawet z podstawową bronią możesz osoby które wydały gruby hajs rozwalić, ale jednak widać różnice, gdy trzeba walić 5+ strzałów ogniem przerywanym, a 3 ciągłym żeby zabić..

WOW ale masz k/d tylko ze nabic k/d na nobach to nie problem :) jesli widzisz w tej grze i broniach chrom i gold ze pozwalaja wygrac to gratulacje i przestan grac :) kazda bron z normalnych do kupienia ma swoje zalety i wady a te "vipowskie" tylko kolorek ew celownik :)

Nie ma p2w, tylko wyglądy broni są za prawdziwą kasę.

Przestańcie pieprzyć, że tylko wygląd zmieniają bo wystarczy popatrzyć na opis takiej broni i mamy "+5% do... +10% do.. " czyli normalnie są zwiększone staty.. nikt nie wyda ~100zł za kolorek jak już to nieliczni. Z resztą to samo było w pierwszej części SF i w AvA. No, ale póki co gra się całkiem fajnie, zobaczymy czy to się zmieni z czasem czy nie.

te twoje +5% i +10% to chyba o postacie do expa i sp ci chodzi teraz nie wiem jak po patchu jest ale wczesniej tylko "celownik" dodawaly ;)

Nie!

warn_ico.png
Spam... ~ blaumro

No tak ... musiałeś odkopać temat sprzed 10+ dni ? -.- Poza tym ta wypowiedź jest strasznie wyczerpująca.

P2W jest i to bardzo moim zdaniem ..... Odrzuca mnie to coraz bardziej ... :/

P2W tak?

Może i jest lekkie, ale i tak jak dla mnie w tej grze jest bardzo małe.

Jakby zoptymalizowali chociaż trochę system zniszczeń byłbym szczęśliwy

A co do złotych broni..

Nie mają większych parametrów tylko dają +10% np do exp/sp

Wszystko zależy od skilla. Nawet w ostrych grach P2W takich np jak UberStrike gdy ludzie ładujący pieniądze mieli specjalne bronie, snajperki, super zbroje i w kij armora i tak dawało się ich zabić. Bo ja jako zwykły gracz nie wydający w tamtej grzze nawet grosza, ze zwykłą bronią mordowałem i byłem jednym z większych koxów na każdej grze.

Liczy się tylki SKILL a ta gra jest dobra. Na prawde dobra, ma potencjał troche dodatków takich jak zniszczenia, większe mapy, bardziej zróżnicowane z bardziej np ukkrytymi miejscami możę stać się wspaniałą grą.

Jak na razie przestałem w to grać. Wkurzało mnie , ze nic nie mogłem rozwalić i po 2 mapy znałem na wylot. :D Szczerze i teraz bym chętnie wrócił :D Pzdr