S.K.I.L.L. Special Force 2 ktoś do gry i pytania

Szukam kilki osób do gry i mam kilka pytań :

1.Na początku gry dostaje 30.000 kasy,jak je wydam to jak potem się mam zarobić na następną broń ?

2.Czy jak kupie broń to mogę ją jakoś ulepszyć,np: dodać tłumik i inne takie

Potem zobaczę w grze i jak będę czegoś podrzebował to napiszę

Proszę o szybko odp i zapraszam do gry razem zemną

ref

Mialem zamiar zaczac grac w sf2 ale z racji tego ze gra jest strasznie niegrywalna ( 10 min czekam az sie wlaczy , pozniej po dolaczeniu do serwera w czasie rozgrywki strasznie tnie ) zrezygnowalem z tego pomyslu :P

Wracam do bf3 ... tam przynajmniej wszystko elegancko chodzi ( ultra , 1920x1080 , aa i inne bajery , 0 scinek .... 80+ fpsow )

1. Dostaje się za osiągnięcia kasę. Itp.

2. Nie można :) Jest broń standardowa którą kupujemy na stałe za np 18.k i co jakiś czas trzeba naprawiać

Tak płytkiej gry jeszcze nie widziałem, na starcie już mam staty dające 1 miejsce w conajmnie 3 pozycjach... przeważnie po 30+/10/10, nawet celować nie trzeba i HS wchodzą , ludzie w maskach z kolorowymi nickami, a grają jak bydło i te FPS lagi co jakiś czas - ginę praktycznie tylko przez to.

Snajperuchy to nie poblem bo łatwo ich zdjąc ale wystarczy 1 strzał w nogę i cię kładą, nie grałem jeszcze snajperem, ale przylukam czy tak samo łato jak zwykłym wojakiem.

Typowa gra, na którą nie powinno się zapłacić ani złotówki, tak jest kiepska, chyba jedynym jej plusem jest prostota, a tytułowy s.k.i.l.l. to chyba tylko sam tytuł - idealna gra dla gimbazy, zabijanie jest tak proste, że każdy o ile nie jest "słupem" będzie miał ładne staty i ego mu urośnie " jaki to on jest prosss" XD

edit:

i ten brak większej kustomizacji broni toć to porażka jest, żeby warface nie był przez przeglądarkę, to by ten tytuł wciągał nosem

edit2:

gram od wczoraj... Headshoty 41.17 % Kille/Zgony 1.690, było by lepiej ale dosyć późno załapałem że celowanie jest dla picu

Tak płytkiej gry jeszcze nie widziałem, na starcie już mam staty dające 1 miejsce w conajmnie 3 pozycjach... przeważnie po 30+/10/10, nawet celować nie trzeba i HS wchodzą , ludzie w maskach z kolorowymi nickami, a grają jak bydło i te FPS lagi co jakiś czas - ginę praktycznie tylko przez to.Snajperuchy to nie poblem bo łatwo ich zdjąc ale wystarczy 1 strzał w nogę i cię kładą, nie grałem jeszcze snajperem, ale przylukam czy tak samo łato jak zwykłym wojakiem.Typowa gra, na którą nie powinno się zapłacić ani złotówki, tak jest kiepska, chyba jedynym jej plusem jest prostota, a tytułowy s.k.i.l.l. to chyba tylko sam tytuł - idealna gra dla gimbazy, zabijanie jest tak proste, że każdy o ile nie jest "słupem" będzie miał ładne staty i ego mu urośnie " jaki to on jest prosss" XDedit:i ten brak większej kustomizacji broni toć to porażka jest, żeby warface nie był przez przeglądarkę, to by ten tytuł wciągał nosemedit2:gram od wczoraj... Headshoty 41.17 % Kille/Zgony 1.690, było by lepiej ale dosyć późno załapałem że celowanie jest dla picu

ALe Ty zabawny jesteś :) Grasz 2 dni tak. Polecam Ci pograć dłużej i wyjść z serwerów dla początkujących.Tylko nie zacznij narzekać że Ci KD spadło i że hackerzy latają.Usmiałem się,dzięki :)

Jeśli ci chodzi o kanał Rookie to na razie mam zablokowany, ale na pozostałyh dostępnych jest cały czas to samo, wątpie że na rookie każdy dostaje powerboosta do skilla XD, wystarczy przecież tylko poziom dobić, zobacze jeśli się zmuszę i wytrzymam tą porażkę

Edit:

Ale przez te ściny będzie to baaaardzo trudne

Obniż grafikę na najniższa to Ci pomoże ;)

Włąśnie w tym problem, że bf3 lepiej działa na mid niż toto..., grafe zmniejszałem i to samo czy słaba, czy dobra..., nie tylko ja mam ściny masa ludzi pisze to samo i jak patrze po forach to nie nowy problem

Gra się uber płynnie a tu nagle fps spada, ścina i znowu ok w zupełnie randomowych sytuacjach

Ludzie jakie kurna ściny o.O ja gram na Athlonie II x4 640(który mimo wszystko jakiś superwydajny w dzisiejszych czasach nie jest),6 GB RAM i GTS 450 1GB GDDR5 i jakoś nie uświadczam tych waszych niedających grać ścin,mimo że gram w rozdziałce 1600x900 na najwyższych detalach,no ale fakt-gra nawet w menu zużywa 60% procka...także na ściny radą jest prawdopodobnie co najmniej 3 rdzeniowy procek.

1.Kasę zdobywa się za awansowanie na wyższe rangi(w między-rangach nie),ponadto pod paskiem expa po rozgrywce masz pasek,po którego zapełnieniu dostajesz określoną ilość SP-początkowo o ile pamiętam 4200,później 5k,a jak na najwyższych rangach,to nie wiem.

2.Tego typu bajery są tylko na broni VIP-owskiej,jeżeli doładujesz tak zwany "Cash"-z tego co kiedyś sprawdzałem,to minimum 50 zł musisz na taką przyjemność wydać.

warface lepszy

ano lepszy warface tylko ta przeglądarka i mała liczba pokoi na wyższym lvlu + częste bugowanie się pokoi :> btw już Black Ops 2 lepiej wygląda i lepiej działa niż skill...., co do ciecia ktoś tam na chacie w grze płakał że ma i5 i też go ścina - nie ma na to regóły, więc to, że u ciebie jest OK o niczym nie świadczy... nawet BF4 na minimalnych wygląda i działa lepiej

Ej jestem początkującym w SKILLU... Jak wgl kupuje się bronie bo nie ogarniam Xd

Kupno broni to bardzo cieżka sprawa ;/ nie jestem pewien czy podołasz samemu

Musisz mieć zezwolenie kolego, zezwolenie jest? Jeśli nie to niestety nie kupisz. No, chyba że nielegalnie, ale w takim wypadku grozi banicja ;D

musisz przejść testy psychologiczne bo jeszcze coś ci odwali i bedziesz strzelał do staruszek ;C

Szukam kilki osób do gry i mam kilka pytań :

1.Na początku gry dostaje 30.000 kasy,jak je wydam to jak potem się mam zarobić na następną broń ?

2.Czy jak kupie broń to mogę ją jakoś ulepszyć,np: dodać tłumik i inne takie

Potem zobaczę w grze i jak będę czegoś podrzebował to napiszę

Proszę o szybko odp i zapraszam do gry razem zemną