S.K.I.L.L zbieram do teamu

Yo. Pogrywam sobie ostatnio w tego skilla, i powoli już czuje że granie samych pubow już mnie nuży, i chciałbym pograć trochę teamowek, esl czy cokolwiek z ludźmi. Skilla nie wymagam, ale jako taka umiejętnośc strzelania może być atutem. Tak więc jeśli jest ktoś chętny do dodawajcie mnie w grze: RAPEBOT

Clan BialoCzerwoni zaprasza :)) wymagany ts3.

Nie polecam zabierać się za tą grę. nawet na internetowych reklamach widać cheaty...

Chacki obecne jak w prawie każdym fpsie. Grając jakiś miesiąc (codziennie) z cziteraami spotkalem sie może z 5-6 razy.

a ja na każdej klanówce

Ja gram od 3 dni i już spotkałem 2 "cziterów" ale gra się bardzo przyjemnie.

Zaprosiłem cię ;D

dTmTb

Nie polecasz zabierać się za tą gre?

"Twoje MMO skill special force 2"

xD

też chętnie się dołącze możemy utworzyć jakiś Klan :) i powojować trochę :)

Ja gram od 3 dni i już spotkałem 2 "cziterów" ale gra się bardzo przyjemnie.Zaprosiłem cię ;DdTmTbNie polecasz zabierać się za tą gre?"Twoje MMO skill special force 2"xD

Nie byłem na forum od dłuższego czasu, a grałem w skilla jak nie wiedziałem o cheatach xdd

Ciągle do podjęcia! :D

Yo. Pogrywam sobie ostatnio w tego skilla, i powoli już czuje że granie samych pubow już mnie nuży, i chciałbym pograć trochę teamowek, esl czy cokolwiek z ludźmi. Skilla nie wymagam, ale jako taka umiejętnośc strzelania może być atutem. Tak więc jeśli jest ktoś chętny do dodawajcie mnie w grze: RAPEBOT