S4 League - kiedyś i dziś

Nie tylko zwykły breaker, zobacz staty. Te magic balle oczywiste, że nierealne, broń biała nie może strzelać, a takiego eventu nie ma, bo jak pisałem wcześniej sprawdziłem na stronce i nic takiego nie było.

Koleś mi tylko smaczki narobił, patrzyłem na YT i też widzę zwykłego breakera ;(

Dobra, wróciłem po roku do S4 i myślę że jest spoko, ale brakuje tego co kiedyś. Ogólnie to skilla już nie mam i muszę go odnowić, tak więc kto chętny do pomocy to pisać na gg 5291395

Żeby grać w s4 to non stop, żeby wyrobić na eq- jak nie to zniknie...

Ciekawa jest ta nowa mapka, zrobili by więcej z podobnym przyśpieszeniem i coś dla Chasera :D

Wszedł nowy patch Iron Eyes. W sumie nic się nie zmieniło oprócz nowych mapek i siege mode

są takie rzeczy jak CS do zapobiegania @Cookie007najpierw ty wysil się z odpowiedzią, bo chyba 70% to przesadanawet jeżeli, ostatnio 0 hakerów, aż fajnie grać

Do samego daggera nic nie mam, chodziło mi o to, że po własnie tym patchu pojawiło się najwięcej hackerów, a każdy następny patch był coraz gorszy(i tak poza tym to nie jest dagger, którego się spodziewałem ;

No S4 League to nie jest FPS, ale nie ma działu TPS.

proste pytanie do graczy S4. wolicie nowe S4, czy starsze? Mi osobiście bardziej widziała mi się stara wersja (Dark Lightning). Była wg mnie bardziej przejrzysta, dobrze była zrobiona licencja na bronie i możliwość chodzenia postacią przed grą. Może zmienię zdanie, kiedy już oficjalnie wyjdzie season 2: Iron Eyes A jakie jest wasze zdanie?