S4 League - kiedyś i dziś

No S4 League to nie jest FPS, ale nie ma działu TPS.

proste pytanie do graczy S4. wolicie nowe S4, czy starsze? Mi osobiście bardziej widziała mi się stara wersja (Dark Lightning). Była wg mnie bardziej przejrzysta, dobrze była zrobiona licencja na bronie i możliwość chodzenia postacią przed grą. Może zmienię zdanie, kiedy już oficjalnie wyjdzie season 2: Iron Eyes A jakie jest wasze zdanie?

Sorry że nie na temat. Nie grałem z pół roku w S4, no i co się takiego zmieniło że się oburzyłeś? :D

Nie oburzyłem się, ale jak wróciłem do s4 po kilku miechach takie diametralna zmiana to ciężko przywyknąć. Shop i inventory wydają mi się strasznie chaotyczne, no i nie ma licencji, która uczyła co robi i jak używa się danej broni (a przez to latają noobki i nie strzelają shotgunem na dalekie dystanse -.- )Jedyny plus to więcej map. Ale tak jak wspomniałem to może jak już wejdzie Iron Eye (nawet fajne rzeczy mają dojść) to może moje zdanie się zmieni.

Ja również się przestraszyłem, ale i tak wolę tą wersje: nowe bronie, zbroje itd.

Jednak co taka mała populacja ? Dziś ledwo 2 chasery do selectu, a wcześniej było po 10~ !

Czuje, że zamkną serwery ;(

Ale i tak loffciam najbardziej tą grę jeśli chodzi o FPSy/TPsy.

Jakby ogarnęli cheaterów to ludzie by grali, a tak - to nie ma sensu, tym bardziej, że oni mają to gdzieś...

Jakby ogarnęli cheaterów to ludzie by grali, a tak - to nie ma sensu, tym bardziej, że oni mają to gdzieś...

Ja jeszcze nie widziałem, może dlatego, że gram na Chaser Mode <3?

A mi się wydaje, że tych cheaterów jest mniej, albo ja mam takie szczęście ;)

No S4 League to nie jest FPS, ale nie ma działu TPS.proste pytanie do graczy S4. wolicie nowe S4, czy starsze? Mi osobiście bardziej widziała mi się stara wersja (Dark Lightning). Była wg mnie bardziej przejrzysta, dobrze była zrobiona licencja na bronie i możliwość chodzenia postacią przed grą. Może zmienię zdanie, kiedy już oficjalnie wyjdzie season 2: Iron Eyes A jakie jest wasze zdanie?

myślałem, że ten nowy imidż to tak na próbę, a wychodzi na to, że to zostanie ;/ w sumie można się przyzwyczaić

Ja również się przestraszyłem, ale i tak wolę tą wersje: nowe bronie, zbroje itd.Jednak co taka mała populacja ? Dziś ledwo 2 chasery do selectu, a wcześniej było po 10~ !Czuje, że zamkną serwery ;(Ale i tak loffciam najbardziej tą grę jeśli chodzi o FPSy/TPsy.

haha ! serwery zamkną ? loool, prawie codziennie na Europe nie można wejść, dlatego jakoś nie zanosi się na to (pewnie jest jeszcze ciaśniej przez ten patch)

noo cheaterzy - załamka gry ;/

A mi się wydaje, że tych cheaterów jest mniej, albo ja mam takie szczęście

ta, od jakiegoś czasu nie widuję wgl hakerów...może ten patch ma jakieś nowe zabezpieczenia , bo to aż dziwne

Cheaterów jest 70% calego spoleczenstwa... Wiec wysl co mowisz...

Prawdziwe S4 to było przed patchem, który wprowadzał Dagger'a. Teraz gra powinna się nazywać "Spam the Sh*t out of Him".

Prawdziwe S4 to było przed patchem, który wprowadzał Dagger'a. Teraz gra powinna się nazywać "Spam the Sh*t out of Him".

są takie rzeczy jak CS do zapobiegania :P

@Cookie007

najpierw ty wysil się z odpowiedzią, bo chyba 70% to przesada

nawet jeżeli, ostatnio 0 hakerów, aż fajnie grać :D

Nie wiem o co wam chodzi, dla mnie dagger jest słaby, łatwo go uniknąć.

Grałem w S4 rok temu, pare hakerów, dziś 0.

Gralem 10 rund DM, TD , Capitan , i przysiegam ze liczylem , i naliczylem dokladnie 26 Hackerów , speed hack , 1 hit kill , unl sp , no fog , i unl hp....

Dziwne, ja gram niekiedy na DM i nic nie było.

Pewnie na turkach grasz.

facepalm.jpg

To ci współczuję, musisz mieć niezłego pecha. Od mojego powrotu naliczyłem tylko 2 hackerów.

A tak btw wie ktoś, czy będzie można kupić tego jakiegoś keyblade'a (miecz, czy coś w kształcie klucza, bron z okazji konca dark lightning) za walutę w grze?

To ci współczuję, musisz mieć niezłego pecha. Od mojego powrotu naliczyłem tylko 2 hackerów.A tak btw wie ktoś, czy będzie można kupić tego jakiegoś keyblade'a (miecz, czy coś w kształcie klucza, bron z okazji konca dark lightning) za walutę w grze?

Raczej nie będzie takiej możliwości.

PS.dziś widziałem 1 cheatera na chaserze 0_o, jeszcze jak byłem chaserem to go killnąłem .

Ja mam ten klucz fioletowy na Unli z eventa DM. Szczerze za***iscie mocny. Macha na spora odleglosc (tak jak hammer) strzela jakimis magic ballami itd.

I na serio nie klamie... co tydzien jest event o 00:00 na ostatniej stronie w lobby na english server free 3 xD

Ale by dostac unique bron trza miec pierw najlepszy wynik i byc 1 i twoja druzyna ma wwygrac. xD

1 dostaje unique weapon

a reszta fumbi capsule na kitty levolver itd.

Niech będzie, że ci wierzę, ale co tydzień tzn? Z niedzieli na poniedziałek, czy kiedy? A o 0:00 naszego czasu, czy ich?

Ok, sprawdziłem, nie ma takiego czegoś.

Podpinam się do pytania, tylko Ci nie wierzę ...

hah fajnie by było, magic balle...to sie wydaje nierealne, czemu ? załóżmy, że ten klucz jest bronią przeznaczoną do walki z bliska

bierzesz meczyk tylko na miecze i co ? twoja bron strzela ? akurat -.-

@EDIT

sprawdziłem na youtube, gate breaker to zwykły breaker, tylko inny wygląd, proste