No S4 League to nie jest FPS, ale nie ma działu TPS.proste pytanie do graczy S4. wolicie nowe S4, czy starsze? Mi osobiście bardziej widziała mi się stara wersja (Dark Lightning). Była wg mnie bardziej przejrzysta, dobrze była zrobiona licencja na bronie i możliwość chodzenia postacią przed grą. Może zmienię zdanie, kiedy już oficjalnie wyjdzie season 2: Iron Eyes A jakie jest wasze zdanie?
myślałem, że ten nowy imidż to tak na próbę, a wychodzi na to, że to zostanie ;/ w sumie można się przyzwyczaić
Ja również się przestraszyłem, ale i tak wolę tą wersje: nowe bronie, zbroje itd.Jednak co taka mała populacja ? Dziś ledwo 2 chasery do selectu, a wcześniej było po 10~ !Czuje, że zamkną serwery ;(Ale i tak loffciam najbardziej tą grę jeśli chodzi o FPSy/TPsy.
haha ! serwery zamkną ? loool, prawie codziennie na Europe nie można wejść, dlatego jakoś nie zanosi się na to (pewnie jest jeszcze ciaśniej przez ten patch)
Jakby ogarnęli cheaterów to ludzie by grali, a tak - to nie ma sensu, tym bardziej, że oni mają to gdzieś...
noo cheaterzy - załamka gry ;/
A mi się wydaje, że tych cheaterów jest mniej, albo ja mam takie szczęście
ta, od jakiegoś czasu nie widuję wgl hakerów...może ten patch ma jakieś nowe zabezpieczenia , bo to aż dziwne