S4 League - kilka osób

Witam. Szukam paru osób (nie więcej niż 6) do grania w s4 league. Szukam kogoś, kto nie odchodzi sobie z gry od tak, tylko kogoś, kto chociaż trochę w niej zagości. Najlepiej, żeby byli to gracze już obeznani z grą. Nie chcę zakładać gildii. Wiem, że takich tematów było już kilka, ale to albo gildie, albo ekipa padła. Pisać tutaj lub w grze (Azraelt).

wpisuje się ;p nick : Darkaren

JA też się zapisuje. Mój nick:Koala15

JA też się zapisuje. Mój nick:Koala15

Dobra 2 osoby. A moglibyście tak w przybliżeniu napisać jakie staty zazwyczaj macie?

zależy, zwykle jak taki najzwyklejszy mecz to 1st standardowo powyżej 100 pkt głównie plasmem (sword TD), 1st (sword DM)

na wszystkie bronie rzadko gram, aczkolwiek zdarza się, ale to tylko DM (2nd/3rd), TD na all nie gram ;p

Witam. Szukam paru osób (nie więcej niż 6) do grania w s4 league. Szukam kogoś, kto nie odchodzi sobie z gry od tak, tylko kogoś, kto chociaż trochę w niej zagości. Najlepiej, żeby byli to gracze już obeznani z grą. Nie chcę zakładać gildii. Wiem, że takich tematów było już kilka, ale to albo gildie, albo ekipa padła. Pisać tutaj lub w grze (Azraelt).