Jaka jest obecna sytuacja w S4 ? Jak z cheater`ami oraz z ludźmi na serwerach ?
S4 League - obecna sytuacja
Oh boi, here I come
A więc tak. Jako "weteran" muszę stwierdzić, że w tym momencie ta gra to jeden wielki żart. Od dobrego miesiąca KAŻDY server ma problemy, a nie jak twierdza developerzy tylko Eu1. Lagi, ciągłe DC, a jak nie to, to X-Trap i tak cię udupi . Cheaterów jest mniej, to muszę im przyznać, ale to tylko dlatego, że dość niedawno był update i nikomu się jeszcze nie chciało patchowac cheatów. Od momentu w którym wprowadzili Dagger wszytko się pierd*li. Wszędzie pełno Turasów I Egipcjan, którzy zawsze maja lagi i nie da się z nimi normalnie dogadać, jedyne co zobaczysz to spam na chacie typu "a7a7a7a7a7a7a7a7a7a". Jeżeli ktoś narzeka na na comunity w LoLu, niech sobie zagra w S4. Daje mu 2 dni max, potem sobie odpuści.
Suma sumarum: Jeżeli naprawdę ci się nudzi i masz anielską cierpliwość, ściągaj śmiało. Jest mało takich gier jak S4 i chyba tylko dlatego ludzie w to jeszcze grają.
Miałem kilka podejść do S4 chyba z 3 i gra jest fajna ale wkurzali mnie cheater`zy oraz turasy :/ jeśli mówisz że jest jeszcze gorzej to chyba se odpszcze chyba że będzie mi się strasznie nudzić w feerie jednak .
Jeżeli sobie znajdziesz normalnych ludzi do gry to gra się świetnie, czasami można długie godziny w samym "lobby"(które zj***li i to ostro ale to już szczegół) na rozmowach, bo mimo tego, że community ssie i to ostro, to nadal można spotkać ciekawe persony.
Ja wczoraj dopiero po 3 godzinach znalazłem grę bez cheata ale i tak pod koniec wbił jeden i tyle po grze...
Alaplaya ma wywalone na tę grę
Czy ja wiem czy wywalone? To jest ich najpopularniejsza gra, która daje im największe przychody. Oni po prostu są zbyt chu*owymi developerami i nie maja odpowiednich ludzi, żeby co kol wiek zrobić w sprawie lagów i cheaterów. Tak długo jak ludzie będą kupować AP nic się nie zmieni w tej sprawie. A tu taki mały bonus. http://i50.tinypic.com/rvh5ok.png
Powiem wam wszystkim, że s4 kochałem. Grałem jeszcze wieki przed daggerami i nie będąc skromnym na DMkach ze swordami nie miałem konkurencji... po paru problemach z kompem wracałem kilka razy. I cheaterzy turasy i daggery. Pomijając full sety do kupienia i ls rozwinięty pięciokrotnie. S4 to już nie s4. Tyle w temacie.
pamietam początki tej gry, ah bylo swietnie
Co nie? Podstawowe bronie, sety pod umiejętności i godziny dobrej zabawy. Praktycznie brak cheaterów lagów i przepełnień. To czytelniejsze menu.
Jaka jest obecna sytuacja w S4 ? Jak z cheater`ami oraz z ludźmi na serwerach ?