S4 League

Witam zaczołem grac w gre S4 League gra jest swietna duzo lepsza od Gunza czy extella mam jednak problem z 2 misjami pierwsza to Avoid by fainting a druga DM pleyng game gram juz chyba 5 DM 3 sam storzylem a tam coly czas pisze 0/3 DM pleing game PoMOCY PLIS

Musisz iść do tego typa.

Witam zaczołem grac w gre S4 League gra jest swietna duzo lepsza od Gunza czy extella mam jednak problem z 2 misjami pierwsza to Avoid by fainting a druga DM pleyng game gram juz chyba 5 DM 3 sam storzylem a tam coly czas pisze 0/3 DM pleing game PoMOCY PLIS

1.Z Avoid jest trochę kłopotliwe, musisz po prostu zrobić unik (odskoczyć w bok) kiedy ktoś atakuje Cię mieczem, musisz zrobić to w odpowiednim momencie, więc sprawia to trochę kłopotów.

2.Musisz zagrać całe mecze, nie policzy Ci meczu jeśli podłączasz się w czasie gry, najlepiej sam załóż swój pokój DM.

Zapraszam również na www.s4.ownd.pl

Teamat zamknięty zrobilem juz te questy

8-)

[ Dodano: 2008-11-24, 21:40 ]

ale dzieki za podpowiedzi