S4League - pytania dotyczące Aerii

Cześć,

Niedawno wystartowała nowa, filipińska wersja gry S4League, w którą obecnie gram ze względu na to, że na razie i miejmy nadzieję do końca nie będzie P2W. Stąd nie wiem co dzieje się teraz na tej "naszej" odsłonie. Czy może ktoś gra i może ocenić obecną sytuację u Aerii, jak tam jest teraz z hackerami i polityką w tej grze? Byłbym bardzo wdzięczny :)

PS: Może ktoś jest chętny do gry w wersję od Valofe? :) Bo jak na razie trudno tam nawet o ludzi rozmawiających po angielsku.

Na Aerii grałem 2-3 tygodnie temu . Chociaż grałem to mocno powiedziane , raczej szukałem servera na którym nie giniesz na respie sekunde po tym jak się zrespisz (haxy) . Osobiście nie radzę tam grać , chociaż było to już takiś czas temu to nie sądze żeby sytuacja się za bardzo zmieniła . Fajna gierka , ale ludzie ją niszczą : /

To może zagrasz na filipińskich serverach? Na razie hackerów prawie w ogóle nie ma :)

A ping?

Jeśli nie trafisz na laggera to nie ma problemu :)

Cześć,

Niedawno wystartowała nowa, filipińska wersja gry S4League, w którą obecnie gram ze względu na to, że na razie i miejmy nadzieję do końca nie będzie P2W. Stąd nie wiem co dzieje się teraz na tej "naszej" odsłonie. Czy może ktoś gra i może ocenić obecną sytuację u Aerii, jak tam jest teraz z hackerami i polityką w tej grze? Byłbym bardzo wdzięczny :)

PS: Może ktoś jest chętny do gry w wersję od Valofe? :) Bo jak na razie trudno tam nawet o ludzi rozmawiających po angielsku.