Hah w Lolu ostatnio zajduje sie dużo dziewczyn
jednak są ciężko dostępne do dalszych grach duo
Ale szczerze ;P Dobrze by było znaleść taką dziewczyne z otwartym sercem
Która by miała takie same poglądady na mmorpg co np ja,
żeby se pograć
Sa jakies dziewczyny chetne do gry na ts? (jest ekipa : 5 facetow i 2 dziewczyny)
czytam tytuł "są jakieś dziewczyny chętne" myślę sobie uuu będzie grubo, a tu taki zawód reszta brzmi "do grania na ts"
powodzenia w szukaniu dziewczyn do pogrania
moim zdaniem powinny polecieć warny za off top...
sam na Mumble mam pare kolezanek nie wszystkie graja ale lepiej sie gra jak slyszy sie cos po za "chamskim glosem" kolegów;pp
zawsze to jakieś "od-chamienie" ^^
powodzenia w szukaniu a jak szukasz to nie szukaj na takim portalu jak ten... troll baza nic więcej...
@up popieram , nie dość że to siedlisko trolli to jeszcze mało dziewic...Znaczy się ten...Dziewczyn*
Ja gram z 2 koleżankami zawsze które poznałem w Eden Eternal i teraz gramy razem we wszystko
więc pobierz EE i się ciesz bo w cholere ludzi z EE to Polskie Dziewczyny
@up popieram , nie dość że to siedlisko trolli to jeszcze mało dziewic...Znaczy się ten...Dziewczyn*Ja gram z 2 koleżankami zawsze które poznałem w Eden Eternal i teraz gramy razem we wszystko więc pobierz EE i się ciesz bo w cholere ludzi z EE to Polskie Dziewczyny
Sama offtopujesz Jesteś Chętna do grania ? Nie ? to po co piszesz :> nie było pytania w jakie gry dziewczyny grają
FlashGordon - fakt, niefortunnie dobralem slowa do tematu
Slither - to nie do konca offtop Przeczytaj na 1 stronie post ISmokeBleezys (to jest offtop i trolling w jednym
)
Tak jak wyzej, nie wiem w co bedziemy grali, ale w cos co malo zajmuje / szybko sie sciaga. Nie szukamy jakis "maskotek" (jak cos to sorka za okreslenie ), tylko graczek. Piszcie na gg, tam wam podam ts i kontakt do innych (bo czesto jest tak, ze robimy cos na komputerze (lub jestesmy offline) i nie ma nas w grze, ale od czego jest gg?
). Z doswiadczenia wiem ze wiekszosc dziewczyn gra na "luzie" i sie nie wymadrza
, a z facetami to zalezy na kogo sie trafi