Sa jakies dziewczyny chetne do gry na ts? (jest ekipa : 5 facetow i 2 dziewczyny)

Tak jak wyzej, nie wiem w co bedziemy grali, ale w cos co malo zajmuje / szybko sie sciaga. Nie szukamy jakis "maskotek" (jak cos to sorka za okreslenie :D), tylko graczek. Piszcie na gg, tam wam podam ts i kontakt do innych (bo czesto jest tak, ze robimy cos na komputerze (lub jestesmy offline) i nie ma nas w grze, ale od czego jest gg? :D). Z doswiadczenia wiem ze wiekszosc dziewczyn gra na "luzie" i sie nie wymadrza :P, a z facetami to zalezy na kogo sie trafi

Oookej ? oświecę Cię...Na tym forum jest tylko 6 czy 7 dziewczyn...Więc enjoy w poszukiwaniach...Poza tym trudno jest używać "ę, ó, ą, ś, ż, ź, ć, ń" ??? bo dla mnie nie ... Jeszcze jedno co to jest "Graczek" ?

Nie ma za co. :)

Będzie onanizowanko przed TS'em jak usłyszycie kobiecy głos :lol: trolololo ^^

Oookej ? oświecę Cię...Na tym forum jest tylko 6 czy 7 dziewczyn...Więc enjoy w poszukiwaniach...Poza tym trudno jest używać "ę, ó, ą, ś, ż, ź, ć, ń" ??? bo dla mnie nie ... Jeszcze jedno co to jest "Graczek" ?Nie ma za co.

Chyba o Graczyka chodziło.

b55e6a94a1922e127aace85763308421.jpg

Powodzenia w poszukiwaniu. :)

no ale w czym problem, że koleś szuka sobie dziewczyn do gry ? zazdrość ? to, że jest kilka dziewczyn zarejestrowanych nie znaczy, że inne nie przeglądają, mimo to i tak życzę powodzenia w poszukiwaniu ;)

Czyli po 1h grupa i tak się rozsypie, co wskazuje nawet autor w temacie często nie ma nas w grze bo robimy coś innego wtf :P.

no ale w czym problem, że koleś szuka sobie dziewczyn do gry ? zazdrość ? to, że jest kilka dziewczyn zarejestrowanych nie znaczy, że inne nie przeglądają, mimo to i tak życzę powodzenia w poszukiwaniu

Ja mu tylko napisałem że z tych wszystkich forumowiczów wyłaniają się tylko 6 czy 7 dziewczyn by chłopak nie czuł się olewany :)) tak btw ładny spam się robi ^^

Użytkownicy przeglądający ten temat: 26

9 użytkowników, 17 gości, 0 anonimowych

• KissXsisX, Ajron, Loor, Magnez, dadziu, Ryuto, xogador13, Cwieq, MagarPL

XDD

Widze, ze lekki spam sie zrobil :D, nie pisze z komputera, wiec tak KissXsisX ciezko jest :D. Graczek - zenska forma od gracza (ale nie wiem czy sie tak odmienia, ale kazdy wie o co chodzi, i nie, nie chodzi o graczyka :D). Aero - chyba sie pomysliles. Onanizowanie to jest u cb na skype jak juz :D Co jest takiego dziwnego ze wole grac z dziewczynami? Moge sie zalozyc, ze jakbyscie mieli wybor to tez byscie tak wybrali :D Uff, ciezko bylo, ale chyba na wszystko odpowiedzialem :D EDIT : o tym to ja wiem KissXsisX, ale probowac zawsze warto, co nie? :D, DeimonD ale jak jestes sam to co za frajda grac w np. lola samemu z randomami? Zadna. Fakt ze samemu nie gramy (bo nie zawsze wszycy moga w tym samym czasie), tylko siedzimy na gg w niczym nie przeszkadza (chyba :D). Przy okazji : to byl pomysl dziewczyny, ale cii, ona nie zaglada na forum :D Bo jej sie nie chce samemu z kolezanka grac w gronie 5 facetow

Desperaci wszędzie desperaci.

Mało dziewczyn gra w mmorpg.

Nawet nie podałeś gry tylko że mało zajmuje zbierze się ekipa:

-I w co gramy ?

-W Tibie. -

-A to ja nie gram nq xD

Podałbym przynajmniej 2 gry w których przynajmniej 30% graczy to dziewczyny. Jeśli chcesz grać z dziewczynami to graj w takie gry w które one chcą grać.

To po co wchodziles, trollu zwany ISmokeBleezys? :D

Edit : przez cos co malo zajmuje rozumiem cos do 3-4 gb, zeby dalo sie sciagnac w miare szybko, a nie jak wow czy tera :D QQi - simsy sie nie licza, chodzi o mmo :D (jak znasz jakies to podaj tytuly :D)

Eden Eternal. :) enjoy :) 40% to dziewczyny :D

A cos bardziej normalnego? :P W obie gralem i stwierdzilem ze nie warto sie mordowac grajac dalej :D

Mabinogi - pełno kobiet i to chętnych do pomocy. W gildii europejskiej na serwerze Alexina to liderką jest polka.

Desperant... :D

Poszukaj w polskich frakcjach w grze PWI. Tam co 2 gracz (polski) to o dziwo kobieta :)

bertyne, desperado jak juz :D (przy okazji : polecam film desperado 2). W PWI gralem (jakby nie nuda to bym gral dalej :D), a w mabinogi nie i niewiem czy wogole bede gral :D (ale z drugiej strony co szkodzi sprobowac? :P)

Gram od niedawna w Eden Eternal jestem gildii (international) gdzie jakieś 70% to dziewczyny wraz z założycielką ofc :P

The Sims Social

Bara-bara pod prysznicem. Dali też auta, tam też można już bara-bara. Na sofie też bara-bara można.

W Perfect World możesz sobie nosić wybrankę na rękach i się całować. W Jade Dynasty też. Tylko uważaj na podszywaczy.

Ale 5 na 2, to nie do pary.

Trololololo

To po co wchodziles, trollu zwany ISmokeBleezys? Edit : przez cos co malo zajmuje rozumiem cos do 3-4 gb, zeby dalo sie sciagnac w miare szybko, a nie jak wow czy tera QQi - simsy sie nie licza, chodzi o mmo (jak znasz jakies to podaj tytuly )

A czy simsy to mmo? Większość tytułów z cukierkową grafiką, większość tytułów z gatunku community mmo.

jako dziewczyna osobiscie nie trawie mabinogi a ekipy bym szukała jedynie do tery , w aion juz nie ma co robic