SA MP - ekipa

Szukam ludzi do gry w SA MP. Proszę pisać w temacie jeżeli jest ktoś chętny do gry.

Jeśli znajdziesz jakiś ciekawy serwer, to pewnie od czasu do czasu z nudy mógłbym z Tobą pobiegać ;].

W sumie i tak nie mam co robić, także dlaczego by nie jeśli tylko serwer byłby ciekaw.

ja też mogę, teraz rzadziej ale grałem na FullServerze

91.204.162.80:7777

(nie wiem czy dobrze skopiowałem)

ja tez czasem moge pograc ^^

ja też bym się dołączył ale zależy na jakim serwerze chcesz grać

Kiedyś grałem w gildii Sa-mp, team deathmatch'e i inne. Chętnie bym do tego powrócił ale trzeba by było mieć swój server

Ok, co do serwera to możecie coś zaproponować. Kiedyś grałem w SA MP, dosyć długo ,ale moich serwerów już nie ma :)

Można spróbować serwer ,który podał mikołaj. Jest tam dosyć dużo ludzi teraz online.

Jeśli już, to ja grałbym pewnie dopiero od weekendu (kilka sprawdzianów, które chcę dobrze zaliczyć), wy w tym czasie może znajdziecie jakiś ciekawy serwer.

Polecam serwery Rp. Nie grajcie na mruczniku bo to rp-dm pełno dzieciaków i wgl chaos na mechach. Idziesz koles ci naprawia, strzela do ciebie i musisz jeszcze raz naprawic.. ogarniety serwer to ls-rp.pl a fajny serwer MTA to lss-rp.pl

Dziś pograłem chwilę na "Polski Serwer Imprezy". 213.189.52.62:7778

Dosyć fajny ,ale szkoda ,że wszystkie atrakcje są warte za punkty reputacji ,które mozolnie się zbiera.

a moze ten server ? :P

31.186.84.118:7777

@michal99

Zajrzałem tam dziś. Tam jest dosyć mało opcji do gry. Póki co, spoko wydaje mi się ten serwer:

•••••> Polski Server Imprezy

Address: 213.189.52.62:7778

Załatwię jakiś pokój TS i możemy pograć :)

Widzę Crracked że DDO się znudziło, mam to samo nie dawno skończyłem całego singla w GTA i mogę się pobawić na multi, tylko niech to nie będzie server RolePlay bo dla mnie to jest jakieś chore, zabawa w realne życie :lol: :lol:.

Na tamtym masz możliwość zarobku poprzez jazdę tirem, autobusem, zysk z budynków i zabijanie innych graczy. Jest dużo oddzielnych lokacji. Są oczywiście też opcje gangu, klanu itp. Właśnie tam nie podoba mi się to ,że większość bajerów jest kupowana przez punkty respektu ,który długo się zbiera ,a wolałbym serwer jakiś 4fun oczywiście z opcją zapisu bo nie chce aby cała kasa mi przepadła :) Jeżeli ktoś zna serwer fajniejszy to piszcie śmiało.

Ma taki jakiś fajny serverek, ale jak wrócę do domu to poddam IP jest opcja zapisu, wbijasz lvl, i różne eventy typu CTF, TDM lub zabawa w chowanego :P

HostName: »»•••••••••»» GameParty Polska 24/7 ««••••••••««

Address: 91.204.162.150:8620

Players: 134 / 350

Ping: 25

Mode: Polski DM/Stunt/Race/Drift/Fly

Map: » GPP v1.4c•

Rzuć okiem na to.

Szukam ludzi do gry w SA MP. Proszę pisać w temacie jeżeli jest ktoś chętny do gry.