Sacred ZEKK

Czy ktos z obecnych forumowiczow, gral kiedykolwiek w Sacred? Jeszcze gdy bylo dostepne granie na open lub close server??

Chodzi mi glownie o Sacred, nie o Sacred 2. No ale jesli ktos tez gral....

Chodzi mi o to czy nie jest ktos zainteresowany gra przez hamachi? :D

Mam Scareda na płytce, ale jak dla mnie to strawny średniaczek. Trzeba serva przec hamachi zakładac? Mógłbym pyknąć raz czy dwa

Niestety. Kiedyś jeszcze pamiętam bo grałem, było możliwe zagranie sobie na serv open i closed. Więcej info tu: Sacred - Muliteplayer .

Teraz jednak jest to nie dostepne, gdyż powstał kiedyś błąd, bo ludzie logowali sie na open, gdyż oferowal, ze postac nie zniknie, anie nie zostanie utracona. A na closed, grali ludzie, ale byli to hakerzy postaci, ktorzy czaili sie na graczy, ktorzy byli malo doświadczenia i ich hakowali.

Tak wiec powstala siec chamahi na której od czasu do czasu można spotkac kilka graczy. Teraz jak chciało by sie zagrać to zobaczyc max 6 osob na grze. A kiedyś (jakieś 7 lat temu) nie dalo sie wejsc na serv, bo wszystkie miały po kilkanaście osób i byle na full :D

Mam zainstalowanego, ale z lekka mi się zacina, chętnie bym pograł w coopa. Miałem demoniczną wiedźmę, lvl 48 na starym kompie, z pro eq, ale mógłbym pograć na multi od zera.

No to jak by co robie pokoj na chamahi i daje znac :D

Ps: Moim ulubionym bohaterem jest Safira :D Pamiętam dobiłem ja 200 lvl i grałem na niob :D

jak znajdę płytkę chętnie zagram.

Tyle że nie mogę znaleźć://

Była może w CDA??

Ohh stare dobre czasy z Sacredem zaczęło się od Sacred demo, a teraz Sacred Plus i podziemia :).

Cholera to była gra ...

Gdyby nie to że Podziemia nie chcą mi iść na Windows 7 chętnie bym pograł.

W CDA nie było Sacreda (chyba), był dawno temu w magazynie CyberMycha (już go nie ma od dawna zresztą), ale ja gierkę kupiłem w sklepie (mam jedynkę+podziemia i dwójkę [bez dodatku]).

ImSoDelicious jak na Win7 nie idą ci Podziemia, to kup se Sacreda 2, chociaż jeśli chodzi o klimat, to dwójki nie ma co porównywać do jedynki, ale ciekawe mounty są :)

http://www.dodatkidogazet.pl/gry/rid,14501,dd,cd-action-62009.html

Było w CDA.

Teraz płytkę znaleźć....

Matiano masz już sieć?

Dlatego pisałem, że "chyba" :)

Btw matiano jak założysz sieć, to daj IP. Poza tym, czemu to tak długo trwa, przecież mógłbyś już teraz założyć hamachi (bo to kwestia paru minut), i dać nam IP, a skonfigurować serwa potem.

Dlatego pisałem, że "chyba" Btw matiano jak założysz sieć, to daj IP. Poza tym, czemu to tak długo trwa, przecież mógłbyś już teraz założyć hamachi (bo to kwestia paru minut), i dać nam IP, a skonfigurować serwa potem.

Nigdy nie grałem przez sieć. Chodzi tutaj oczywiście o przechodzenie singla w co-opie tak? Jak tak, to jest w grze jakis supporter, czy ktos, kto kumpli pobuffuje/poleczy? 15lv dobilem, wiec mam prawo nie wiedziec :D

Wszystko jest w instrukcji do gry :D

Są 2 tryby coop:

Pierwszy (Hack'n'Slash) - wybierasz jedną z eksportowanych postaci, i razem z innymi lądujesz na wyspie. W podziemiach wyspy są teleporty do wszystkich zakamarków Ankarii. Swobodnie przemierzasz świat z towarzyszami.

Drugi - zaczynamy od zera (chyba), i przechodzisz kampanię razem z innymi. Zaczyna się w garnizonie Bellevue (Błogostan), i w każdej chwili można zapisać(!) rozgrywkę, i kontynuować ją później, pod warunkiem, że będą wszyscy ci sami gracze, jak wtedy, gdy zaczęliśmy grę.

Jest też tryb PvP - masz to samo, co w Hack'n'Slash, ale możliwe jest PvP pomiędzy uczestnikami rozgrywki.

A co do supportera: nie, nie ma go, jedynie w dwójce w multi, naciskając jakiś tam przycisk, przywołujesz chochlika, który targa skrzynię z rzeczami (taki jakby deposit). A i, deposit w trybie coop jest jeden na wszystkich graczy.

Spoko spoko, Zaraz sie za to zabiore, nie to ze nie mam czasu, tylko po prostu tez mi gdzieś wsiakla plytka i ja szukam.

Serv to jest kilka minut, spokojnie.

Dam wam tutaj o wszystkim znac :D

W sumie moglbym zagrac:D Wrocilbym do starych dobrych czasow gdzie na closed rozpierdalalo sie system meele magiem:D

No to co kochani, gramy?.

Znalazłem gierkę, powiem ze trochę to trwało, ale wszystko chodzi jak trzeba.

Serv tez mogę robić, tylko może być taki problem ze będzie kogoś wywalać. Wiec jak ktoś ma szybszego i bardziej stabilne łącze to niech zrobi.:lol:

Chama-hi już sciaglem i zrobiłem siec:

Nazwa sieci: SacredZEKK

Haslo: sacred2.28

PS: Do gry potrzebna jest wersjia gry 2.28. (pisze to na samym dole po prawej stronie, malymi bialymi cyframi.) Jak nie posiadacie tego to odsylam: Sacred - patch 2.28 (PL or ENG)

Wiecej info u mnie na nr gg. :rolleyes:

Czy ktos z obecnych forumowiczow, gral kiedykolwiek w Sacred? Jeszcze gdy bylo dostepne granie na open lub close server??

Chodzi mi glownie o Sacred, nie o Sacred 2. No ale jesli ktos tez gral....

Chodzi mi o to czy nie jest ktos zainteresowany gra przez hamachi? :D