Saints row 3 Spadki Fpsów

Witam mam problem z grą Saints Row 3 ponieważ na ustawieniach ,,low'' mam od 20 do 35 fpsów nie więcej chociaż około rok temu miałem 50-65 fpsów na ultra O_o Nie wiem co sie dzieje może jakiś patch poprawia optymalizacje nie pamiętam czy coś instalowałem rok temu a to mój złomiarz:

Gigabyte 9800gt

Athlon II x2 246 2.90ghz

DDR2: 2gb Ram

Sprawdzałeś czy nie masz zasyfionego komputera w środku?(kurz). Ja gdy odkurzyłem mojego dawnego laptopa fpsy w AC2 z 15-20 skoczyły na 40 :D

Mam cały czyściutki jakieś inne pomysły? :/ Zauwazyłem też że kiedy daje ustawienia na ultra to mam tyle samo fpsów co na low O_O?

Pirat czy Oryginał? Jak Oryginał to reinstall i po ściągaj pacze. Jak niestety pirat, a czego nie popieram. To zmiana cracka. Lub od nowa ściągnij.

Oryginał patche nie chcą sie ściągać (Steam ssie :C)

pobierz Game Boostera 3 , na 100 pomoże

Mam GBoosta który jest lepszy i nie nic nie pomaga ktoś mogłby mi podać linki alternatywne do patchów lub czy macie jakiś pomysł?

Dodam że Borderlands 2 mi chula bezproblemu na full

Nie ma alternatywy dla patchów. Tylko steam. Miałem ten sam problem, podobny sprzęt, a między minimalnymi a maksymalnymi detalami nie było różnicy fpsów. Ciągle 20-30.

Spróboj zmienić DX11 na DX9 może coś da. A sprawdzałeś w trybie okienkowym?

Gamebooster i te różne pierdoły tylko zasyfiają kompa. Zmienić z d11 na d9? Ale jego karta chyba nawet nie obsługuje dx11...

Sprawdziłem w dxdiagu że mam DirectX 11 O_o Możecie mi podać linka do directx 9? Nigdy nie umiałem tego znalezc :D

Witam mam problem z grą Saints Row 3 ponieważ na ustawieniach ,,low'' mam od 20 do 35 fpsów nie więcej chociaż około rok temu miałem 50-65 fpsów na ultra O_o Nie wiem co sie dzieje może jakiś patch poprawia optymalizacje nie pamiętam czy coś instalowałem rok temu a to mój złomiarz:

Gigabyte 9800gt

Athlon II x2 246 2.90ghz

DDR2: 2gb Ram