Saints Row: The Third- problem

Witajcie. Pozwólcie, że przejdę od razu do sedna sprawy. Wczoraj zakupiłem Saints Row: The Third, zainstalowałem i ściągnąłem patche. Włączyłem grę i tu niespodzianka. Gra strasznie klatkuje. Nie mam więcej niż 20fps. Nie ważne jakie detale bym ustawił. Oto specyfikacja mojego kompa:

Procek: AMD FX-4100 Quad-Core Processor (3.60 GHz, 4rdzenie)

Grafa: GeForce GTX 550 Ti (1GB, HD)

Ram: 8GB (DDR3, od GoodRam)

Zasilacz: 600W

Gry takie jak BF3 ruszają na ultra detalach. Sterowniki najnowsze, wczoraj aktualizowałem. Nie wiem co robić. Proszę pomóżcie.

Z góry dziękuję.

Nic nie zrobisz. Saints Row 3 jest dość ostro niezoptymalizowanym szitem. Niektórym chodzi płynnie, innym nie chodzi wcale, niezależnie od sterowników.

Osobiście jadę na Radeonie 6850 i procku I52410 (4GB RAM-u) i chodzi straszliwie nawet w niskich detalach (różnica fps-ów między high a low wynosiła....2).

Witajcie. Pozwólcie, że przejdę od razu do sedna sprawy. Wczoraj zakupiłem Saints Row: The Third, zainstalowałem i ściągnąłem patche. Włączyłem grę i tu niespodzianka. Gra strasznie klatkuje. Nie mam więcej niż 20fps. Nie ważne jakie detale bym ustawił. Oto specyfikacja mojego kompa:

Procek: AMD FX-4100 Quad-Core Processor (3.60 GHz, 4rdzenie)

Grafa: GeForce GTX 550 Ti (1GB, HD)

Ram: 8GB (DDR3, od GoodRam)

Zasilacz: 600W

Gry takie jak BF3 ruszają na ultra detalach. Sterowniki najnowsze, wczoraj aktualizowałem. Nie wiem co robić. Proszę pomóżcie.

Z góry dziękuję.