jak w temacie ktos chętny do budowy osady ? ale 1 to trzeba rozwinać swoja postac zeby byla taka mozliwość
Salem Sandbox ! Szukam ekipy do gry
jestem chętny napisz na gg 12829590 lub skype araziel9.
Też jestem chętny. Gram na serwie Raonoke, posiadam skilla Settlement i mam około 130s. Także jestem w stanie rekrutować do miasta nowych ludzi. GG: 5021141
Też się piszę na grę chętnie zobaczę czy Salem pobije HnH
gra trudna ale wciaga zapraszamy !!
Możecie powiedzieć czy ta gra jest już wyszła i czy trzeba klucz itp ? Bo może bym i zagrał
potrzebny klucz jest news na mmorpg jest w fazie cbt
gra mi nie dziala, wie ktos dlaczego? Nie moge sie zalogowac
daj screen masz aktualna jave ? z kad masz klienta ? napewno masz konto i klucz wbity ?
K już działa. Teraz niech mi ktoś powie jak zebrać te j**ane czerwone liście xD
Prawdopodobnie nie możesz zbierać, bo ktoś już zrobił to przed Tobą :-) Musisz poszukać innego drzewa.
Obszedłem chyba wszystkie i ch*j, moge tylko wziąć gałąź
Mimo wszystko ktoś na 99% zebrał liście przed Tobą. Jeszcze jeżeli to jest koło Bostonu, to nawet 30 minut drogi od stolicy będą ogołocone drzewa.
Ok, mam już key, jak z Wami można się skontaktować ? Samemu to raczej średnioo mi się chce grać Wole z Wami
Najlepiej odezwać się albo do mnie albo do pabloeop na gg. Jedno ważne info - jak już ktoś "teleportuje się" do dziczy ma nikłe szanse żeby do nas dołączyć. Najłatwiej będzie odezwać się zanim zdecydujecie się na teleport.
Ja też mogłbym dołączyć ale mam jedno pytanie. Może ktoś napisać jak zwiększyć limit punktów nauki?
Mój nick to whitovsky, jak możesz to mnie dodaj
Może się komuś przyda klucz
SALM-9f51-1caf-0c0d-eecf-a882
Przyjmiemy jeszcze ze 3 osoby do osady. Wczoraj postawiliśmy pierwszy domek, teraz pracujemy nad ogrodzeniem . Niestety aby do nas dołączyć trzeba będzie założyć nową postać.
jak w temacie ktos chętny do budowy osady ? ale 1 to trzeba rozwinać swoja postac zeby byla taka mozliwość