Salut!

Witam! Jestem Maciek, w internecie nazwałem się Dux, tudzież Snoop. Mam 24 lata, pochodzę z Lubina na Dolnym Śląsku. Uwielbiam siatkówkę, którą trenuję od ponad 12 lat i traktuję jak narkotyk. Uwielbiam też uciec w wyimaginowany świat, który dają mi gry MMO. W szkole średniej zakochałem się w L2, do którego wracam raz na jakiś czas do dnia dzisiejszego (ach te sentymenty...). Gram również w Heartstone, które jest fajną odskocznia. Chętnie poznam ciekawe osoby do wspólnej gry, pogaduch i miłego spędzenia czasu, pozdrawiam!

Za miłość do L2 dostaniesz serduszko <3. Masz, wykorzystaj je mądrze.
Witka z macką na forum!

Pamiętam, jak pierwszy raz tworzyłem postać na L2 EPI, i kiedy kolega powiedział mi, że Blade Dancer biega z dwoma mieczami od razu stworzyłem Dark Elfa, ale po zobaczeniu Gladiatora biegającego i zabijającego wszystkiego, co stanęło mu na drodze... wiedziałem jakie jest moje przeznaczenie. :)

Za <3 bardzo senk Ju, wykorzystam w odpowiednim momencie!

uu, na Epi fajnie się siedziało, aczkolwiek moim 1 serwerem był allseron. Do dziś pamiętam jak biegałem SWS'em który tylko darł mordę, ale był dość opłacalny :D Kolejną miłością był WL i tak mi zostało do dziś :P WL is love WL i life! Po co walczyć 1vs1 jak można tym czołgiem zrobić na dzień dobry +9 do fragów :D

Human power. :D Osobiście zakochałem się jeszcze w OL-u. Na H5 grałem nim chyba już nawet więcej jak samym Gladem. Strasznie ciekawa postać. Jedna i druga ma jednak mają cechę wspólną, którą uwielbiam właśnie w MMO: są cholernie potrzebne, a granie w MMO samemu to trochę nie po mojemu. Kocham party, klany, wojny i walki, kiedy coś się dzieje. Mój mały świat ze społeczeństwem, które próbuje się akceptować. :D

uu, OLem to się grało już czysto pod klan albo cały sojusz. Dobry, wykoxany, ubrany i ogarnięty OL potrafił "wygrać" wojnę albo "przejąć" zamek. No generalnie w MMO nie gra się dla siebie.

Nie mów... Ilu wariatów ustawiających BOT-y, albo z armią boxów na plecach. W L2 supp zszedł na daszly plan totalnie. Każdy z WC, BD czy SWS na plecach, + manodajka... Bezsens, totalny bezsens!

Nie wszędzie tak było. Jak pozwalano na takie coś, to nie dziwota, że było.

Jo... Niby nie wszędzie. Aczkolwiek teraz? Aż szkoda klienta ściągać. Doterzy, Boterzy... Co nie zmienia faktu, że wspomnienia pozostają piękne. :)

Dlatego nie ruszam już L2. Niech pozostaną wspomnienia. Ew. można pokusić się na l2 classic, aczkolwiek nie mam zbytnio hajsów na abonament.

Dobry panie, witam cię serdecznie. Może dołączysz do grona troli, kto wie jaki czeka cię los.

Do grona troli powiadasz... Kimże są owe Trole? Chętnie dowiem się więcej.

Nie wiem co to te Lineage 2 (Kappa) ale witam ciebie serdecznie, siej pokój na naszym forum.

Siemasz :) jeżeli szuka kogoś do wspólnej gry to ja jestem za :)

dis6zo3sbkns_t.jpg

Witaj!

Miłego korzystania z forum, mam nadzieje że na dłużej z nami zostaniesz :)

Witam Cię :)

Siemano Maciek!

Witam! Jestem Maciek, w internecie nazwałem się Dux, tudzież Snoop. Mam 24 lata, pochodzę z Lubina na Dolnym Śląsku. Uwielbiam siatkówkę, którą trenuję od ponad 12 lat i traktuję jak narkotyk. Uwielbiam też uciec w wyimaginowany świat, który dają mi gry MMO. W szkole średniej zakochałem się w L2, do którego wracam raz na jakiś czas do dnia dzisiejszego (ach te sentymenty...). Gram również w Heartstone, które jest fajną odskocznia. Chętnie poznam ciekawe osoby do wspólnej gry, pogaduch i miłego spędzenia czasu, pozdrawiam!