Sami Swoi Rekrutacja
Litości, w pierszym zdaniu już literówka, 0 interpunkcji + jakieś takie niegramatyczne te zdania i to ma być zachęta do dołączenia do Was?...
Litości, w pierszym zdaniu już literówka, 0 interpunkcji + jakieś takie niegramatyczne te zdania i to ma być zachęta do dołączenia do Was?...
jeśli jesteś polonista rozumiem cię ja nim nie jestem jeśli jakiś błąd popełniłem wybacz ale polonistą nie jestem tak samo jak i ty zapewne
W połowie lipca zamierzam zacząć grać w BDO (muszę kupić grafikę :)), więc będę wdzięczny za jakiś namiar do Ciebie.
jeśli jesteś polonista rozumiem cię ja nim nie jestem jeśli jakiś błąd popełniłem wybacz ale polonistą nie jestem tak samo jak i ty zapewne
Nie trzeba być polonistą, żeby stosować interpunkcję. Wystarczy być 8 letnim dzieckiem. Żeby pisać gramatycznie faktycznie, może być potrzebne z 10 lat na karku. Jeśli tak sprawy stoją to zapomniałeś wspomnieć w tym "ogłoszeniu", że poszukujecie osób przed mutacją..
1. Po pierwsze, przestań robić offtop w temacie, i albo wypowiadaj się na temat gildii albo wcale.
2. Po drugie, to moderator jest od zarządzania tym całym bajzlem, masz jakieś zastrzeżenia co do jego "reklamy" gildii to zgłoś to odpowiednim osobą.
3.Po trzecie, jak pewnie zdążyłeś zauważyć, jest to forum MMORPG, każdy może pisać językiem swobodnym, byle by zdania miały sens.
4. Po czwarte, jeżeli masz za dużo czasu wolnego w wakacje, wykorzystaj go na coś pożytecznego, zamiast bawić się w wielkiego "mistrza języka polskiego".
Ty szukasz kompanów do gry czy polonistów?
Już lepiej być w gildii taka jak ta gdzie x gracz walnie słowną gafę niż w gildii złożonej z takich sztywniaków i czepialskich jak Ty
Nie wszyscy są polonistami
Ty szukasz kompanów do gry czy polonistów? Już lepiej być w gildii taka jak ta gdzie x gracz walnie słowną gafę niż w gildii złożonej z takich sztywniaków i czepialskich jak Ty Nie wszyscy są polonistami
Ludzie czy wy nigdy nie zrozumiecie, że to też dla waszego dobra? To, że ktoś kogoś poprawi nie znaczy, że robi mu na złość, po prostu poprawił. Z tymi polonistami to też usprawiedliwianie własnej głupoty. Wychodzi na to, że w waszym świecie wszyscy poza polonistami powinni być analfabetami. Ty też popełniłeś błąd w swojej wypowiedzi ale to normalne, ja też je popełniam. Takich się nie wytyka. W przypadku gdy ktoś w pięciu zdaniach zrobi ich dziesięć a do tego składnia jak i ogólny sens zanika to trzeba zwrócić uwagę.
Ciekawe widać że z niczego da się zrobi spory temat wiele wątków da się w nim też rozważać ciekawi mnie jedno jeśli już ktoś taki lubiący wszystko ustawiać wedle swoich standardów coś zrobi nie tak to fala krytyki go nie dotyka opis miał być prosty nie istotne abym pisał opowiadanie one nic nie zmienia chcesz bawić się w BDO dobrze czy poprawiać każdą osobę z osobna o nie interesuję go twoja osoba i opinia jak i mnie jeśli coś ci nie pasuję proszę nie czytać zająć się swoimi sprawami a ja zachęcam do dołączenia do swobodnego grona graczy dla których liczy się wspólne granie oraz zabawa.
Chcę czerpać z grania przyjemność a nie zastanawiać się czy poprawnie składam zdanie tak aby Pan z 2 Panem byli zadowoleni z mojej postawy wobec ich osoby wybacz pan a i b ale to nie miejsce i czas na takie sprawy proszę sobie kącik samo uwielbienia w domu postawić i wielbić się tam dziękuje pozdrawiam
No widzisz, a powinieneś się zastanawiać czy poprawnie składasz zdania tylko nie dla zadowolenia kogoś a by w ogóle Cię zrozumieli. Po za tym nie przenoś problemu z językiem polskim do gry. Możesz być super osobą, z którą świetnie się gra ale nadal masz problem z pisaniem. I zamiast powiedzieć: "o kurde, rzeczywiście to się nie trzyma kupy, dzięki chłopaki, że zwróciliście mi uwagę" to się obrażasz. Taka typowa ignorancja XXI wieku.
Polecam, nie ma co się spinać o drobną literówkę .
Polecam, nie ma co się spinać o drobną literówkę .
dokładnie ponownie serdecznie zapraszam jakieś pytania proszę kierować na prywatną wiadomość tam też podać mogę discorda pozdrawiam i zachęcam do wspólnej gry i zabawy w bdo
Ogłoszenie nieaktualne proszę o usunięcie tego tematu dziękuje