Cześć, jak w temacie bardzo potrzebuję samochodu, ponieważ mój się zepsuł. Normalnie jak za karę akurat podczas przeprowadzki. Kupno samochodu na jednorazowy taki "wypad" nie jest kompletnie opłacalne, znajomi nie mają tak pojemnych samochodów, ponieważ trzeba wszystko załadować na raz najlepiej. Przeprowadzam się do miejscowości oddalonej o 250 km od mojego aktualnego miejsca zamieszkania. A więc zdecydowałem się na wypożyczenie samochodu. Zainteresowała mnie pewna wypozyczalnia samochodow dostawczych w oswiecimiu. Jest to w moim aktualnym mieście zamieszkanie lecz mało wiem o tej firmie i ogólnie będę pierwszy raz wypożyczał samochód, mógłby mi jakoś to przybliżyć. Może pomóc w podjęciu dobrej decyzji.
Pozdrawiam
Samochód potrzebny na zaraz
http://mmorpg.org.pl/forum/topic/69798-wypozyczali-samochodow/#entry532277
Ten co wypożyczyłeś u nich w zeszłym miesiącu już ci się zepsuł?
Słaba reklama ?
Nudny Troll ?
Zero informacji skąd jesteś, gdzie się przeprowadzasz... pf.
A może polecił by ktoś coś lepszego.
Firm które pomagają w przeprowadzkach jest mnóstwo radzę w tym kierunku poszukać nie dość że masz pomoc w noszeniu to jeszcze zawiozą a cena niewiele większa.
A firmy które pomagają w przeprowadzkach jakie mają opłaty to się od km płaci czy jak bo się średnio orientuje. Mógłbyś coś przybliżyć??
- Wynajem samochodu z kierowcą pracującym 70,00 zł / godz. - Wynajem samochodu z dwoma pracownikami 85,00 zł / godz. - Wynajem samochodu z trzema pracownikami 100,00 zł / godz. - Wynajem samochodu z czterema pracownikami 115,00 zł / godz. - Wynajem samochodu z kierowcą - jazda po kraju 1,80 zł / km
Nie będę więcej nabijał sobie postów…
To sa ceny firmy z Wrocławia myślę że jak byś poszukał znajdziesz konkurencyjną ofertę.
Cześć, jak w temacie bardzo potrzebuję samochodu, ponieważ mój się zepsuł. Normalnie jak za karę akurat podczas przeprowadzki. Kupno samochodu na jednorazowy taki "wypad" nie jest kompletnie opłacalne, znajomi nie mają tak pojemnych samochodów, ponieważ trzeba wszystko załadować na raz najlepiej. Przeprowadzam się do miejscowości oddalonej o 250 km od mojego aktualnego miejsca zamieszkania. A więc zdecydowałem się na wypożyczenie samochodu. Zainteresowała mnie pewna wypozyczalnia samochodow dostawczych w oswiecimiu. Jest to w moim aktualnym mieście zamieszkanie lecz mało wiem o tej firmie i ogólnie będę pierwszy raz wypożyczał samochód, mógłby mi jakoś to przybliżyć. Może pomóc w podjęciu dobrej decyzji.
Pozdrawiam