Witam od dłuższego czasu zmagam sie z samoistnym wyłaczaniem komputera,sprawdzałem temperatury (CPU,GPU) i są w normie. Kiedy odpalam np.Trove to po intrze wyłącza mi sie PC. Druga sytuacja przy przeglądaniu internetu etc. Słysze przy okazji czasem takie ,,cyknięcie" pare razy w którymś z radiatorów po którym nastąpia reset. P.S wraz z moim przyjacielem podłaczyliśmy zamiast mojego gtx-a 560 ti to podłączylismy nvidie 9600gt,i nic sie nie wyłączało,także dwa miesiące temu wyczyscilismy procesor i karte i nalozylismy paste i wszystko smigalo przez miesiąc czasu teraz jest problem. Przepraszam za błędy,post był pisany w obawie przed resetem PC'ta. Licze na pomoc
Samoczynne wyłączanie sie peceta w aplikacjach
Model zasilacza. Bo to na 97% jego wina.
Modecom Logic 620w
Witam, chciałbym dołączyć sie do pytania, jednakże u mnie problem polega na tym że komputer resetuje sie gdy klikam SHUT DOWN
Wymień ten złom albo ujebiesz se całego kompa. Co do restartu po kliknięciu wyłączenia to popatrz w ustawieniach czy nie masz ustawionego tego przypadkiem.
Kiedyś miałem bardzo podobną sytuację. Skończyło się w końcu na wymianie płyty głównej. Jeśli problem będzie się nasilał a w końcu uniemożliwi odpalenie PC to jest to na bank płytka.
Zimne luty na karcie graficzne moze. Wyskakuja jakies artefakty albo gasnie obraz i slychac dzwiek??
Lub plyta tez mialem tak pare lat temu i padla plyta.
Artefaktów na pulpicie nie mam,jedyna gra która mi sie nię wyłącza poza flashówkami to minecraft :/
Witam od dłuższego czasu zmagam sie z samoistnym wyłaczaniem komputera,sprawdzałem temperatury (CPU,GPU) i są w normie. Kiedy odpalam np.Trove to po intrze wyłącza mi sie PC. Druga sytuacja przy przeglądaniu internetu etc. Słysze przy okazji czasem takie ,,cyknięcie" pare razy w którymś z radiatorów po którym nastąpia reset. P.S wraz z moim przyjacielem podłaczyliśmy zamiast mojego gtx-a 560 ti to podłączylismy nvidie 9600gt,i nic sie nie wyłączało,także dwa miesiące temu wyczyscilismy procesor i karte i nalozylismy paste i wszystko smigalo przez miesiąc czasu teraz jest problem. Przepraszam za błędy,post był pisany w obawie przed resetem PC'ta. Licze na pomoc