Lejdis ęd Dżentelmen
Witamy w prezentacji naszej gildii
Nasza gildia powstała poprzez zjednoczenie zdecydowanie najsympatyczniejszych i najbardziej

Lejdis ęd Dżentelmen
Nasza gildia powstała poprzez zjednoczenie zdecydowanie najsympatyczniejszych i najbardziej
Fajnie że przyjmujecie bez znaczenia na level i że jesteście pve/pvp ale wymagania typu "minimum 2h na dzień" to trochę przesada. Co się stanie, jak komuś coś wypadnie i nie będzie w grze przez dzień-dwa?
@Up zgłosi to wcześniej a jeśli już nie da rady to napisze na Forum przecież w tych czasach każdy ma telefon lub tableta przy "pupie"
Ja bym napisał coś takiego zamiast "minimum 2h dziennie": obecność obowiązkowa na radiach. Dużo bardziej rozważne.
@Balthazar, jak bym mógł napisać coś na forum to również znaczyłoby, że mogę wejść do gry, a telefonem nie dodzwonię się na forum (wifi odpada - jeśli mam połączenie wifi to mam przy sobie laptop z DN, czyli mógłbym się zalogować do gry). Chodzi mi głównie o skrajne przypadki, nigdy nie wiadomo co komu się przydarzy (btw. po 24h offline kick z gildii?).
Poza tym, 2h dziennie to dla niektórych ludzi trochę za dużo. "Oferta" pewnie jest kierowana to młodzieży szkolnej?
Sciagam wlasnie DN zobacze czy mi sie spodoba i moze bd gral Jak cos to napisze.
Mysle ze cos na styl grania 2 godz dziennie nie ma sensu gra jest po to aby sie pobawic a nie grac na sile
@ravir94
Nawiązując do podpunktu o tym, że trzeba być online przez 2 godziny dziennie to raczej chodziło mi o to żeby gracz był aktywny a nie, że wejdzie raz na ruski rok i koniec.
Rozumiem wszystkie sytuacje wyjątkowe (szkoła,praca,rodzina) sam nie jestem młodym graczem i mam swoje obowiązki.
Dlatego też jest takie coś jak "czat", "poczta" w grze żeby napisać "nie będzie mnie przez tydzień bo wyjeżdżam"
Gracze offline którzy nic nie mówili (a są off przez 2 tygodnie) będą usuwani z gildii bo taka osoba marnuje slot.
@Hemibaka
Serdecznie zapraszamy + http://steamcommunity.com/id/azzurek/recommended/258700/ Recenzja która przybliży ci to i owo
PS. Podpunkt został zmieniony
juz troszke pogralem i gra mi sie spodobala jeszcze do konca nie wiem jaka postacia grac,mysle nad Clericiem albo sorcerem
@Hemibaka
Jak coś to mój nick w grze masz podany, ewentualnie możesz mi napisać swój nick na forum (PW lub tutaj w temacie)
@Refresh prezentacji!
Zapraszamy wszystkich chętnych do gildii.
Lejdis ęd Dżentelmen