Sapphire Rozgrywka 2.0 - Xao prosi o pomoc :)

Witajcie bardzo serdecznie. Otóż stała się chwila niebywała. Jakimś cudem film, który nakręciłem z braćmi w celach konkursowych został wybrany przez Roja do 15 najlepszych i za razem zgłoszonych do publicznego głosowania. Zależy nam na jak najlepszym rezultacie chociaż nawet 3 miejsce będzie szczytem w tego typu konkursie. O co walczymy ? O kartę graficzna do komputera brata, który od dłuższego czasu po prostu kisi się na starym laptopie a chce zacząć powoli naukę w strefie obróbki, renderowania a nawet grafiki. Pomożecie młodemu w rozwoju ? Myślę, że tak. Za każdy głos na nasz film z góry dziękuję.

https://www.facebook...facebook.com%2F

Wystarczy polubić stronę a nasz materiał widnieje jako 2 w tabeli Roja. Poniżej obrazek. Każdemu przysługuje 1 głos na 24 h wiec możecie oddawać glosy codziennie w celu pomocy. Udostępniajcie, wysyłajcie i pomagajcie. Będę niezwykle wdzieczny tak jak i młodsi bracia, którym zależy bardziej niż mi. Ja mam komputer, oni nie więc całą nagrodę oddam im :) Jeszcze raz dziękuję :P

<a  href=%7Boption%7Dhttp://img707.imageshack.us/img707/6921/qyfm.png' alt='qyfm.png'> Uploaded with ImageShack.usqyfm.png Uploaded with ImageShack.us

Zagłosowałem, obyś wygrał :D

+1 moj glosik ^^

Dam ci głos ale twój filmik nie jest Fajny :D Dziwny ten gameplay

Obyś wygrał. +1 każdego dnia.

Takie pytanie. Dlaczego akurat chciałeś by Rojo cię oceniał?

Głosowałem wcześniej niż to napisałeś. Btw fajnie Ci to wyszło :)

Swietny fimik, ale dalem ci Like juz troche przed napisaniem tego postu, przez ciebie :=)

Dziękuję wszystkim. Odpowiedź na pytanie Avitus'a: Nie ja wybierałem oceniającego tylko brat, a brat wybrał go prawdopodobnie dlatego, że jedynie jego zna ;p

bo Rojo jest najlepszy :P Zagłosowane, powodzenia :D

Prosz, już, a Rojo nie jest najlepszy, woops.

+ Życzę powodzenia.

Pozdrawiam.

Dziękuję wszystkim głosującym :)

Hehe wiadomo :D Głos oddany :D

+1, zmienia się codziennie:D

Masz mój miecz.

+1 głos ode mnie :)

zagłosowane i powiedzenia :D

Dziękuję ślicznie :)

Udostępnione na tablicy i w paru grupach. Codziennie będą pewnie wpadać głosy.

Odemnie też +1 :) Tarcza!