Sayken Crystal Kingdom

Witam wszystkich:D

Chciał bym was zaprosić do grania w SAYKEN

Gra jest naprawdę wciągająca i ma fajny retro klimat (dla mnie przypomina czasy Chrono Trigger'a ;pp)

Jest spory wybór klas a co tydzień wprowadzają jakąś aktualkę, gra się przyjemnie i bez stresu (jak w 80% innych mmo)

Muszę przyznać, że ta gierka wywarła na mnie dość dobre pierwsze wrażenie. Jestem ciekaw jak będzie dalej.

Całkiem pozytywne pierwsze wrażenie, chociaż osobiście wolałbym turowy system walki ( coś a'la Final Fantasy ).

Grałem w to z 4 lata temu ale po jakimś czasie mi się znudziła ;u

ta gra jest tylko na komorke czy na komputerze tez mozna grac ?

Grałem w to z 4 lata temu ale po jakimś czasie mi się znudziła ;u

Jakim cudem, jak OB wyszła dość niedawno ?

@topic

Gra całkiem spoko, na razie przestałem grać, poczekam aż dodadzą dźwięki.

Jakim cudem, jak OB wyszła dość niedawno ?

Takim cudem, że gra jest bardzo stara. Została poprostu odnowiona troche i zrobili wiieksza reklame. Wczesniej malo kto ja znal.

ja ta gierkę znam z konsoli snes <3

Ehh odlegle czasy dzieciństwa... Klimatyczna grafika i muzyka... To był mój pierwszy rpg w życiu. Było sporo tytułów podobnych tematycznie jak np. Lufia, chrono trigger, breath fire, FF, sword and mana. Najlepsze jrpg na świecie :-]

Dziś po pracy potestuje saykena :-P

Witam wszystkich:D

Chciał bym was zaprosić do grania w SAYKEN

Gra jest naprawdę wciągająca i ma fajny retro klimat (dla mnie przypomina czasy Chrono Trigger'a ;pp)

Jest spory wybór klas a co tydzień wprowadzają jakąś aktualkę, gra się przyjemnie i bez stresu (jak w 80% innych mmo)