Scarlet Legancy

Siemanko jezeli ktos byly zainteresowany ta gra to prosze pisac na Yverine gram assasinem :) jestemw polskiej gildi jestesmy w top 5 najlepszych gildiach na sevie wiec wszystkich zainteresowanych zapraszam :)

P.S

pomylilem sie w tytule scarlet legacy ofc :D

Artcik się zwę i gram, mogę liczyć na dodanie mnie do gildii?

Byłbym chętny żeby z tobą zagrać ale mogłbym dopiero jutro wieczorem bo będe ściągał gre.

Mam też kilka pytan:

1.Ta gra opiera sie na grindzie ?

2.Czy gra sporo ludzi ?

Witam

Wiecie moze czy gra pujdzie na:

Procek:4 rdzeniowy 2,8 Ghz

RAM:1Gb

Karta Graficzna:nVidia ok 200 Mb,nie opsluguje Pixel Shader 3.0

Siemanko jezeli ktos byly zainteresowany ta gra to prosze pisac na Yverine gram assasinem jestemw polskiej gildi jestesmy w top 5 najlepszych gildiach na sevie wiec wszystkich zainteresowanych zapraszam P.Spomylilem sie w tytule scarlet legacy ofc

Nie prawda... Jestesmy na 12 pozycji :P

@UP

Pierwszy raz widze komputer 4 rdzeniowy z karta graficzna 200 mb xD a co do tego czy ci "pujdzie" to sprawdz i zobacz :P

Bylo by fajnie ale z moim netem [1mb]

to szkoda mi czasu,bo jesli na koncu sie okaze ze nie dziala xD

Mógłbym zagrać, ale jak tam z questami, w kółko to samo ?

I jak oceniacie walkę ?

Jak zacznę grać to dam info tutaj :)

Bierz questa, wciskasz tracka, bijesz potwory, wciskasz tracka, oddajesz questa... i to samo.

Bierz questa, wciskasz tracka, bijesz potwory, wciskasz tracka, oddajesz questa... i to samo.

A to nie dziękuje 0_o

Jak w takie coś można cisnąć ^^?

Ta gra to klapa taka nudna ze o matko boska. Nie warto nawet na to tracic czasu. ocena 0/5

No co wy ta gra wcale nie jest nudna pewnie doszliscie do 5 lvl i koniec .

naprawde fajne eventy sa pvp i dynamiczna walka :)

no nie wiem, jakby co to kiedys napiszcie na gg 7609135 to moze sie na to skusze jak bede wiedzial ze bedziecie na skypie czy ts3 czy jakos tak ;) bo mi sie pisac nie chce heh

Siema ja chetnie do was dolacze Wlasnie instaluje gre.

Nick Zawne Sephir lu . Dam edita jak bedzie pewne jaki nick ;)

spox zapraszam :D im wiecej rodakow tym lepiej :D

Ja też z chęcią pogram właśnie pobrałem.

Ja tez własnie zasysam :P jednak zagram xD

JezusPan

Mystic

Możesz napisać ;)

Siemanko jezeli ktos byly zainteresowany ta gra to prosze pisac na Yverine gram assasinem :) jestemw polskiej gildi jestesmy w top 5 najlepszych gildiach na sevie wiec wszystkich zainteresowanych zapraszam :)

P.S

pomylilem sie w tytule scarlet legacy ofc :D