Ściąganie Clienta

Ostatnio naszła mnie chęć powrotu do WoWa.

Z tego co patrzyłem obecny patch to 4.3.4.

Nie mam wersji pudełkowych gry, więc będę musiał ściągać wszystko... :/

Zastanawia mnie czy da się jakoś ściągnąć wszystko na raz ( WoW + Dodatki + Patche do 4.3.4 ).

Dlaczego akurat tak ? Mój internet nie należy do najwolniejszych, jutro planuje wyjść gdzieś na cały dzień i chciałbym po powrocie mieć już wszystko ściągnięte.

Z góry dzięki za pomoc.

Sciagasz z battlenetaz blizz downloaderem.Zaraz leci całość grać możesz jUż po 150 megach ale polecam sciagnac 2gb reszta będzie sie sciagac w czasie gry.Tylko po wejsciu na konto wyjdz do pulpitu i usun proces blizz donwloader .Ja tak gram i nie mam zadnych problemow,wiecej na pw.

Dzięki. Temat do zamknięcia

edit. Mam problem (?) z clientem. Ściągnąłem "Pełen klient gry" z bettle.netu i... zajumuje 18 GB na obecnym patchu.

Nie tak dawno miałem WoWa i instalowałem go z płyt + patche do 4.0.6 i zajmował więcej.

Pytanko, czy on ma tyle zajmować i na pewno jest w nim wszystko ( dodatki ) ?

Pytam tylko dlatego, że nie chce mi się poświęcać kolejnego dnia na download i tym samym marnować abonamentu ( tak szkoda mi 2 dni... ).

Własnie mam ten sam bol niewiem czemu ale jak pobieram z battle net to gra zajmuje 18gb a jak pobierałem z torrentow to było to prawie 30gb. a teraz doszedł patch 6gb to ja niewiem :D

Powiedzcie o co chodzi.

Ostatnio naszła mnie chęć powrotu do WoWa.

Z tego co patrzyłem obecny patch to 4.3.4.

Nie mam wersji pudełkowych gry, więc będę musiał ściągać wszystko... :/

Zastanawia mnie czy da się jakoś ściągnąć wszystko na raz ( WoW + Dodatki + Patche do 4.3.4 ).

Dlaczego akurat tak ? Mój internet nie należy do najwolniejszych, jutro planuje wyjść gdzieś na cały dzień i chciałbym po powrocie mieć już wszystko ściągnięte.

Z góry dzięki za pomoc.