Ściana płaczu

Studia,deszczowy nudny dzień.Najlepszy moment do rozmyślania nad sensem życia i...grania w Lol`a.
Zamiast grać normalnie musimy się użerać z ludzmi, którzy wyzywają swoję matki bez powodu, kłucą się,
a na końcu wychodzą z gry. Dlaczego tak jest??
Czują się anonimowi. Każda gra jest dla nich nowym startem. Zwyzywają kogoś i dostaną report`a?? I co z tego jeśli w następnym meczu
nikt nię będzie o tym wiedział. Dlatego wpadłem na pomysł storzenie tak zwanej "Czarnej Listy". Może to chodź w małym
stopniu zabierze im ich anonimowość. Ale co dalej?? Możemy na przykład wybierać raz w tygodniu "najlepszych" i zaspamować
skrzynke supportu LoL`a :) Jednak, żeby nam to się udało potrzebna jest duża społeczność "normalnych" graczy. Jeśli więc
używasz FB, proszę Cię pomoc w tworzeniu lepszego community. Dokładne instrukcję jak to zrobić odnajdziesz tu: https://www.facebook.com/pages/Report-pls/465427416937428?ref=hl

ps. Wszystkie hejty, że to głupie mile widziane :)

Od takich rzeczy jest trybunał.

Wystarczy zwykły mute na delikwenta i po sprawie. Po to jest ta opcja, wy serio myślicie, że pracownicy Riotu nie mają nic do roboty?

Naprawdę myślicie że riot coś zrobi w tej sprawie?Pierw stworzą 200000000 skinów,a potem pomyślą nad tymi ludźmi.

no tak wystarczy kogoś zablokować i od razu zacznie lepiej grać, przecież to takie proste :) i gdyby trybunał działał poprawnie i banował takie osoby chociażby na krótki okres czasu to by było ich raczej mniej :) w końcu nie bez powodów społeczeństwo LoL`a jest uznane za jedno z "najlepszych" :)

ps. może i to nie polepszy sprawy, ale na pewno i nie pogorszy

no tak wystarczy kogoś zablokować i od razu zacznie lepiej grać, przecież to takie proste i gdyby trybunał działał poprawnie i banował takie osoby chociażby na krótki okres czasu to by było ich raczej mniej w końcu nie bez powodów społeczeństwo LoL`a jest uznane za jedno z "najlepszych" ps. może i to nie polepszy sprawy, ale na pewno i nie pogorszy

Jeżeli nie podoba Ci się community w lolu to nie graj solo, problem zażegnany.

Heh, z tym "nie graj solo" to dobry pomysł ale duo sprawy też nie załatwi hehe.. A tak na poważnie nie wszyscy mają możliwość grania 2+ do 5-ciu osób (normale) lun 5-ciu osób (rankedy). Akurat ja w swoim gronie mam 1 - 2 osoby co grają a reszta ma inne hobby xD Mute jest chyba najlepszą opcją... Mi też nie zawsze dobrze idzie, ale daje mute na flamera i staram się polepszyć. Akurat należe do takich co nigdy nie wyzwałem nikogo pierwszy (chyba, że w obronie do tekstu "i fk ur mom" itd. piszę "my mom died" xD joke ale jakże skuteczny, mu się głupio robi a ja mute na niego :D Nie ma co płakać nad community lola, po prostu się nie przejmować głupimi tekstami i brać przyjemność z gry. Nie ważne czy Twój teammate feeduje czy Ty, to tylko gra.... tyle w temacie...

Gra w LoL'a i płacze na community, to tak jak bym poszedł do murzyńskiej dzielnicy w kostiumie Ku Klux Klanu i płakał, że dostałem po ryju.

Jeżeli nie podoba Ci się community w lolu to nie graj solo, problem zażegnany.

Tak powinno być.

To Ci z góry nie wyjdzie... Jedyny sposób to znajdź sobie jakiś klan/team do gry , i grajcie razem całym sqadem.

PS. Nigdy nie gram w weekendy chyba, że po 23:00 bo Kidsy spać idą.

Od takich rzeczy jest trybunał.

Tak. A w trybunale siedzą w 95% Ci co do niego trafiają :/

Ja nauczylem sie zwalczac problem ze społecznoscią w lolu. A mianowicie gram tylko i wylacznie premade ze znajomymi i na ts i czerpie z tego ogromna zabawe w porowaniu z tym jak kiedys meczylem sie na randomach. Grając z cala druzyna grasz zazwyczaj przecwko podobnemu teamowi ktory tez zachowuje jako taki poziom i gra sie za***iscie.

Wiec jesli nie jestes trolem i mozesz znalesc sobie ekipe do gry polecam a wtedy sciana placzu bedzie ci na "c...uj" potrzebna. Pozdrawiam i do zobaczenia w grze

Po to łapie się ludzi przez fora :)

Osobiście uważam, że jakikolwiek płacztopic nie będzie nic zmieniać. Ilu masz kont graczy w LoLu? Kilka milionów? Kilkanaście? Kilkadziesiąt? A ile ludzi tutaj wypiszesz? Kilkudziesięciu? Może kilkuset? Nic to nie zmieni. Jeśli taki delikwent gra solo, to prawie nie ma szans żebyś na niego znowu trafił. Jeśli gra w ekipie - ekipa będzie mieć w d*pie to, że gdzieś ktoś miał z nim problem.

To nie jest mała, krajowa scena jakiejś gry typu Crossfire, gdzie ludzie z bardziej znanych klanów w Polsce znali się przynajmniej z widzenia, gdzie piętnowanie graczy za hacki miało sens (bo wiele klanów od razu zamykało swoje bramy), gdzie każde wyzwiska potrafiły wywołać pewną burzę. To gra, gdzie Polaków mamy setki tysięcy i NIE DA się tego ogarnąć! Nic na to nie poradzimy.

Temat zamykam, bo nic pozytywnego wnosić nie będzie i stanie się tylko kolejnym miejscem do narzekania i spamowania. O ile OP nie poprosi, tak zostanie.

Studia,deszczowy nudny dzień.Najlepszy moment do rozmyślania nad sensem życia i...grania w Lol`a.
Zamiast grać normalnie musimy się użerać z ludzmi, którzy wyzywają swoję matki bez powodu, kłucą się,
a na końcu wychodzą z gry. Dlaczego tak jest??
Czują się anonimowi. Każda gra jest dla nich nowym startem. Zwyzywają kogoś i dostaną report`a?? I co z tego jeśli w następnym meczu
nikt nię będzie o tym wiedział. Dlatego wpadłem na pomysł storzenie tak zwanej "Czarnej Listy". Może to chodź w małym
stopniu zabierze im ich anonimowość. Ale co dalej?? Możemy na przykład wybierać raz w tygodniu "najlepszych" i zaspamować
skrzynke supportu LoL`a :) Jednak, żeby nam to się udało potrzebna jest duża społeczność "normalnych" graczy. Jeśli więc
używasz FB, proszę Cię pomoc w tworzeniu lepszego community. Dokładne instrukcję jak to zrobić odnajdziesz tu: https://www.facebook.com/pages/Report-pls/465427416937428?ref=hl

ps. Wszystkie hejty, że to głupie mile widziane :)