Ścieżka fabularna

Skończyłem na jednej postaci ścieżke po stronie Vigil, podczas wykonywania misji fabularnych gdzię powinnienem dokonać wybór, żeby wybrać inną organizacje?

Czytałeś co NPCe mówią? Z tego co napisałeś wynika, że wszystko musiałeś przeklikiwać. Po wykonaniu dwóch misji, gdzie w jednej trzeba wybrać czy pomóc Order of Whispers lub Durmand Priory, a potem Vigil lub Durmand Priory (jeśli dobrze amiętam). Po wykonaniu dwóch zadań masz zdecydować do kogo chcesz dołączyć i rozmawiasz z odpowiednim NPC.

Najlepiej zajrzyj tu - Personal Story. Ostatnia misja na 30 poziomie. Na początku robisz misje zależne od Twojej rasy i historii, potem wybierasz organizację do której chcesz dołączyć i wykonujesz ich polecenia. Później wszystkie tworzą Pact i na końcu możesz wybrać sposób w jaki chcesz pokonać Zhaitana, niezależnie od organizacji wcześniej wybranej.

Sam już 2x przechodziłem PS, jak wbiję 80 na Thief to lecę do Order of Whispers :>

Czytałeś co NPCe mówią? Z tego co napisałeś wynika, że wszystko musiałeś przeklikiwać. Po wykonaniu dwóch misji, gdzie w jednej trzeba wybrać czy pomóc Order of Whispers lub Durmand Priory, a potem Vigil lub Durmand Priory (jeśli dobrze amiętam). Po wykonaniu dwóch zadań masz zdecydować do kogo chcesz dołączyć i rozmawiasz z odpowiednim NPC.

Przeklikałem wiekszość oprócz decyzji

Nie widzę w ogóle sensu przechodzenia Personal Story jeżeli nie czyta się dialogów, przecież to się mija z celem... Tak jak blaumro napisał, po prostu przeklikałeś decyzję, pojawia się ona praktycznie na samym początku.

Skończyłem na jednej postaci ścieżke po stronie Vigil, podczas wykonywania misji fabularnych gdzię powinnienem dokonać wybór, żeby wybrać inną organizacje?