Ścieżki

Skoro mamy cały dział na temat tej gry, to czemu ciągle siedzieć w jednym temacie? :P Ten dział poświęćmy na Profki(czy bardziej Scieżki) WS.

Ogólnie to co właściwie fajnego za nie się dostaje? Ja mam Naukowca, lata za mną taki robot i może skanować różne napotykane w grze obiekty, za co dostaje się exp i odblokowuje specjalne, profkowe zdolności/itemy itp? Na jakimś filmiku na YT widziałam, że naukowcy mają jakieś ozdobniki dla swoich mountów.

Ciekawi mnie też Ścieżka Settlesa, co właściwie ona robi?

Settler w quest hubach i w wilderness ma miejsca, w których może postawić budynki z buffami. Kiedyś w miastach trzeba też było zbudować teleport, żeby podróżować między jego częściami.

Pathy to taka odskocznia. Tak do czystej gry to coś daje chyba tylko Scientist, bo ma przywołanie drużyny.

warto dodać, że za lvl patha dostaje sie także AMP point i AP ;)

u Naukowca podoba mi się kostium jaki można zdobyć :P

Też mam naukowca. @up Jaki to kostium?

http://i.imgur.com/VR4PM6R.jpg

Co sie pozmienialo na 50lv z zarabianiem? Mam postać na 50 ale grałem tylko pierwszy miesiąc jak gra wystartowala więc nie wiem za co się zabrać.

Gdzie w grze jest jakieś menu zarządzania pathem? Bo co lvl coś tam mi nowego odblokowuje, jakieś abilitki a nie wiem gdzie one są aby móc ich użyć.

Jak masz pasek skilli to najbardziej na prawo jest mała ikonka ze strzałką do góry i możesz wybrać który skill ma być akurat katywny. Aktywujesz je przyciskiem "0".

http://i.imgur.com/VR4PM6R.jpg

Osobiscie wole Settlera - lubie zbieram i to "chomikowac" a pozniej buffowac ile tyle wejdzie xD Jak chodzi o sam kostium to Scientist najlepszy ^^

Explorer ma tez fajny strój :) jednak na kazdej postaci jaka zrobilem mam scientiste.

Explorer ma tez fajny strój jednak na kazdej postaci jaka zrobilem mam scientiste.

Podobnie, też na swoich postaciach tylko Scientiste mam. :]

Skoro mamy cały dział na temat tej gry, to czemu ciągle siedzieć w jednym temacie? :P Ten dział poświęćmy na Profki(czy bardziej Scieżki) WS.

Ogólnie to co właściwie fajnego za nie się dostaje? Ja mam Naukowca, lata za mną taki robot i może skanować różne napotykane w grze obiekty, za co dostaje się exp i odblokowuje specjalne, profkowe zdolności/itemy itp? Na jakimś filmiku na YT widziałam, że naukowcy mają jakieś ozdobniki dla swoich mountów.

Ciekawi mnie też Ścieżka Settlesa, co właściwie ona robi?