Scion pytanie

Gram od 2 dni scionem mam 17 lvl robie ten build :

mam ten startowy skill co w tym buildzie uzywa caly czas a mianowicie ten mlotek co leci , lecz u niego leci naraz po 5/6 a u mnie tylko i wylacznie 1.

Co musze zdobyc albo zrobic by wiecej tych mlotkow lecialo?

Pasywki rozdaje tak jak przedstawiono to na filmiku.

wlozyc lmp/gmp (lesser multiple projectiles/greater multiple projectiles)

Mial by ktos takie na zbyciu? (mam inne gemy ktore mi sie nie przydadza ) albo jakoes orby czy cos ( nie wiem co jest w cenie xD )

Rób questy. Na początku drugiego aktu, właśnie z questa możesz wziąć 'lesser multiple projectiles'.

(http://pathofexile.gamepedia.com/Quest_Rewards)

Jezeli grasz w lidze domination to cena GMP (okolo3-4dni temu) wahala sie miedzy 5-7 chaos orbow.

GMP jest nie opłacalne na Spectral Throw. Lepiej pozostać przy LMP, na dodatek to drzewko umiejętności co jest na filmiku jest z alpha serwerów 1.0.0. To które jest teraz w grze trochę się różni.

Z Lmp bd atakowac 3 młotkami naraz wiec nawet nawet a GMP tez podwyzsza o 2 wiecej?

Tak, ale zauważ że większość lata z 3, nie z 5. Głównie ze względu na małą różnicę w dmg.

(wgl. nic mnie tak nie denerwuje jak ten build. jak tylko udostępnili sciona to połowa ludu zaczęła biegać ze ST buildem... i tylko tym spamują, choć są już lepsze kombinacje)

Zmienil bym kombinacje ale dodalem juz duzo pkt w ten build i juz go nie przerobie ;p

Wgl oplaca sie dodac Iron Grasp (czy jakos tak) jak dobrze zrozumialem to caly str dmg przechodzi na projectile dmg.

Ja używam double strike + multistrike + life gain on hit/life leech (lub blood rage) i do spectrala lmp + blood magic, aure haste, cast on damage taken + molten shell i można się bawić, ale to kwestia gustu :)

Wszystko zależy od tego jak dużo byś musiał wydać pkt żeby dojść do Iron Grip. Ale tak, jako że Scionem pod Spectral Throw będziesz miał całkiem sporo STR(pod koniec coś ok. 300 powinno być) to Iron Grip jest opłacalny + w wiekszości buildów do Iron Grip jest blisko.

Ludzie grają pod Spectral Throw bo to nowy skill i chcą się pobawić >.> Sam teraz przenosiłem się z HC na Nemesis i nie chciało mi się znowu robić LA Rangera, a reszta buildów mi nie podchodzi, więc padło na Spectral Throw. Na dodatek poleciał spory buff dla broni 2H - 2H Sword nody są wręcz genialne, większość ma bonusy do HP i AttSpeed.

Tak z innej beczki , ma ktos moze jakis dobry build dla Łucznika? chodzi mi o screen albo filmik z pasywkami ktore bylo by warto dodac , jakie eq najlepiej nosic (evasion + energy shield ? ) jakie gemy byscie polecali do szybkiego (obszarowego dmg)

Build dla kumpla ktory ze mna expi jak by co xD

Dla rangera http://pathofexilebuilds.com/builds_show.php?id=28 a tu drzewko :)http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAF4B0QJxBLMFLQguDH0OPA6tEH8UIBRNFHEWbxjbGS4ZhRmOGjgdFCFgI_YkqiftKLUppTIJMok26TpSQKBBqkOcSn1QR1BQVElVqVXGVgRW-lfiWGNZ81pIW69fP2BLYIhhUmOnZp5noGe9cql07XTxd-V673zZhmCHdozPj0aQCpBVl7SbjZuhnrmhIqIAokCnCKcwp4Ssqqy6r-u4k7ndwBrEosaextjPZdDQ037Uj90N3Ubfv-Nq51LsOO2D7g7ub-8O707veu_w8B_yL_Pd9Pj2SPcy-Ov60vxO_MU=

Pokazuje mi sie puste drzewko pasywek xD

Włąśnie mi też pokazuje puste, a jestem ciekaw jak to jest pokazane :)

Faktycznie nie widać, nie wiem czemu :blink: ale na stronie klikamy w Endgame Build i powinno działać :)

Gram od 2 dni scionem mam 17 lvl robie ten build :

mam ten startowy skill co w tym buildzie uzywa caly czas a mianowicie ten mlotek co leci , lecz u niego leci naraz po 5/6 a u mnie tylko i wylacznie 1.

Co musze zdobyc albo zrobic by wiecej tych mlotkow lecialo?

Pasywki rozdaje tak jak przedstawiono to na filmiku.