Cześć wszystkim chciałem was prosić o pomoc o jakiś Build dla nowej klasy Scion nie mam pojęcia pod co ona może iść i tym bardziej w co powinna pójść.
Scion
Podział na klasy w Path of Exile - jest głównie kosmetyczny, uzależnia też miejsce w drzewku skilli pasywnych, od którego zaczyna.
--------> więc każdą klasą można grac tak samo, wybierać te same skille i różnić się tylko wyglądem
Scion charakteryzuje się tym że na początku rozgrywki ma najbliżej do wszystkich skilli.
Osobiście jednak, niepokoi mnie twoje pytanie dotyczące tego w co powinna iść twoja postać...
no cóż.... może ludzie którzy sami coś kreują, już po prostu wymierają...
Ja osobiście grywałem z takim buildem http://pathofpoe.com/builds/view/scion-spectral-throw-2h-sword/ i mi się dobrze nim grało.
Przeglądnij sobie strony z buildami i znajdź jakiś który pasuje do twojego stylu gry
Moze poda ktoś jakies popularniejsze strony z buildami ? Czy tylko oficjalne forum jest tak rozbudowane?
Moze poda ktoś jakies popularniejsze strony z buildami ? Czy tylko oficjalne forum jest tak rozbudowane?
Przecież na oficjalnej stronie masz tysiące buildów, w dodatku można wklejać itemy i gemy do opisów, nie wiem po co inne strony.
Cześć wszystkim chciałem was prosić o pomoc o jakiś Build dla nowej klasy Scion nie mam pojęcia pod co ona może iść i tym bardziej w co powinna pójść.