Hm, wiele musiało się zmienić bo grałem w gierkę zaraz po tym jak wyszła, a były to czasy gimnazjum czyli jakieś 10 lat temu Z chęcią podejmę się wypróbowania SoF na nowo bo gierka była mocno relaksująca (chociaż kiedyś zmuszała do długich posiedzeń na grindowaniu). Zbieramy się jakoś razem tutaj ? Co by przyjemniej się grindowało ? No i jak ktoś ma zamiar grać to order or chaos ?
Scions of Fate, wielki patch, masa nowości, nowa klasa itd. (Z poradnikiem jak się wgłębić w świat gry)
Hm, wiele musiało się zmienić bo grałem w gierkę zaraz po tym jak wyszła, a były to czasy gimnazjum czyli jakieś 10 lat temu Z chęcią podejmę się wypróbowania SoF na nowo bo gierka była mocno relaksująca (chociaż kiedyś zmuszała do długich posiedzeń na grindowaniu). Zbieramy się jakoś razem tutaj ? Co by przyjemniej się grindowało ? No i jak ktoś ma zamiar grać to order or chaos ?
No ja już siedze w orderze i pare innych osob. Ale jak kto woli.A co do tego dlugiego siedzenia, zadbali o to by nie trzeba bylo.
Zapraszam tez do mojego House od 35 lvl po stronie orderu.
@Jezeli macie problemy z aktywacja to polecam
www.openmailbox.org
Tam odrazu dochodzi
Oznaki pay2win?
Oznaki pay2win?
Pisałem juz o tym z 5 razy.
Założyłem konto, a kiedy próbuję się zalogować na stronie to wyskakuje mi błąd "SYSTEM ERROR : CSRF01". Jak to naprawić?
@edit
Już działa. Teraz tylko czekać, aż się pobierze. Przydałby się torrent do tego, żeby pobierało się dużo szybciej. No ale ~800KB/s nie jest złe.
Zalozylem by byc i kojarzonym i by miec pewna gildie w ktore bede mogl zakladac house uniformy.To taka specjalne kostiumy, ktore sie projektuje jako przywodca, mozna sie nimi okryc by nie bylo widac co jest pod nami.@normalnie jest wiecej w osob w miescie ale w chwili obecnej jest Double exp 2 i ludzie lataja bić level. od 8 do 21 exp x 2 a potem od 22 do 1 w nocy. Do tego dochodza 3 chanelle na ktorych sa porozrzucani gracze.Zawsze mozecie dodac mnie do znajomych w grze, nicki podałem.
Siemka tu criterss mam problemy z wlaczeniem gry przy logowaniu postaci do gry disconnecty mam, przy wybieraniu chanel jest napisane ze nie mam karty graficznej,moglbys mi jakos pomuc bo szkoda mi tej gry.
Siemka tu criterss mam problemy z wlaczeniem gry przy logowaniu postaci do gry disconnecty mam, przy wybieraniu chanel jest napisane ze nie mam karty graficznej,moglbys mi jakos pomuc bo szkoda mi tej gry.
Hmm, nie wiem od czego mozesz miec te disconnecty. Ja nigdy takiego problemu nie mialem. A co robiles na komputerze zanim zaczales je dostawac? I daj znac jak pojdzie po reinstalacji.
Hmm, nie wiem od czego mozesz miec te disconnecty. Ja nigdy takiego problemu nie mialem. A co robiles na komputerze zanim zaczales je dostawac? I daj znac jak pojdzie po reinstato samo
to samo
a moze w miejscu w ktorym sie wylogowalem zbugowalo sie daj mi adres maila to ci wysle passy i haslo i zobaczysz czy ty sie zalogujesz
Gra mi się bardzo przyjemnie,lecz mam jedno 'ale'. Czy gra tak sama z siebie muli (wolno działa,ścina się lekko)? Z moją kartą graficzną,komputerem jest wszystko w porządku,gdyż mam odpalone wszystko na full detalach,hd itd.
Gra mi się bardzo przyjemnie,lecz mam jedno 'ale'. Czy gra tak sama z siebie muli (wolno działa,ścina się lekko)? Z moją kartą graficzną,komputerem jest wszystko w porządku,gdyż mam odpalone wszystko na full detalach,hd itd.
Wyłacz czat a szczegolnie niebieski [info] i przestanie. Mają byc na szaro jak na skrinie
Taki screen z pelnego party po stronie orderu heh ;D
@Dodaj mnie w grze jesli masz wiecej pytan, jestem online jeszcze przez jakas godzine.
Dzięki wielkie. Zaproszenie z chęcią wyślę tylko nie za bardzo widzę nick. xD
Edit:Jestem debilem,już Ci wysłałem.
Kurdę, gra odrzuca grafiką mocno, szczególnie boli mnie to, że postacie tak wolno się poruszają, to musi być jakaś mordęga. Coś zmienia się później w tej kwestii?
Kurdę, gra odrzuca grafiką mocno, szczególnie boli mnie to, że postacie tak wolno się poruszają, to musi być jakaś mordęga. Coś zmienia się później w tej kwestii?
Nie poruszaja sie wolno, na 15 lvlu dostajesz pierwszy skili do biegania, kolejny na 60tym i setnym.
Ja tam uwazam, ze wlasnie grafika ma swoj urok ale kazdy ma inny gust.
Shiozumi, podaj mi nick. Bo dodawac znajomych mozna od ktoregos tam levela.(kolo 10tego)
Shiozumi, podaj mi nick. Bo dodawac znajomych mozna od ktoregos tam levela.(kolo 10tego)
Nick: Shiofen
Nick: Shiofen
Tylko odznacz zakladke whisper jezeli wylaczylas wszystkie paski czatu. Inaczej nie bedziesz widzial co pisze xd
Chyba dam szanse tej produkcji, ale dopiero jutro. Cały czas szukam czegoś, gdzie mógłbym się 'zakotwiczyć' na chwile i czerpać przyjemność z rozgrywki. Patrząc na klasy, szału nie ma, szczególnie, że preferuję grę wizzardami/warlocami, chyba wybiorę Buskera. Będziesz jutro, mogę liczyć na Twoją pomoc?
Chyba dam szanse tej produkcji, ale dopiero jutro. Cały czas szukam czegoś, gdzie mógłbym się 'zakotwiczyć' na chwile i czerpać przyjemność z rozgrywki. Patrząc na klasy, szału nie ma, szczególnie, że preferuję grę wizzardami/warlocami, chyba wybiorę Buskera. Będziesz jutro, mogę liczyć na Twoją pomoc?
Jasne. Bede po 17 a jak nie to po 19 i bede mogl wszystko wytlumacz tak jak koledze wyzej przed chwila w grze wytlumaczylem i smiga sobie teraz na potworkach ; D
Jbc. to już cisnę, mój nick to Cicuta
@EDIT; robie zadanie na 10 lvl, mam zdobyć siekierki, ale nic mi nie looci, zdążyłem nabić 11 poziom, a dropu wcale :|