Scions of Fate

Gra ktos albo moze gral ?

Ja sie zagniezdzilem w tej grze juz od dluzszego czasu i musze przyznac ze rozgrywka jest bardzo dobra.

Animacje skili so bardzo dynamiczne i mile dla oka. Gra jest nastawiona na party i nie wbija sie max lvl w 12h jak w przypadku 90% obecnie wychodzacych gier, nie posiada tez opcji auto path ktora sie za nas zalatwi w toalecie zmyje nam naczynia i posprzata :U

PvP jest glowna atrakcja tej gry a najfajniejsze sa wojny frakcji kazdego weekendu 50 na 50

order vs chaos. Bitwy sa naprawde epickie

Klase: Busker'Bard', Ninja, Swordsman, Spearman, Blader, Healer'mag', Bowman

Eh tutaj filmik jak to mniej wicej wyglada na faction war, aczkolwiek filmik jest z 2006 roku wiecj sporo sie zmienilo do tej pory.

Strona glowna: http://fate.netgame.com

Gdyby ktos potrzebowal jakis powazniejszych rad zapraszam na polski fan site http://fateonline.ct8.pl

Jeżeli grasz, podaj, na jakim świecie (lub coś tam :P) Czy gra dużo ludzi ?

Grafika wygląda dość biednie jak na relatywnie nową grę, biegasz jakimś chińskim kurduplem z kijkiem :D ale spróbuję zagrać może faktycznie się wciągnę

Ja właśnie instaluję, osobiście gram w DN EU, ale dam znać jak to wygląda... ;D

Eh grafika nie swiadczy o tym jaka jest gra. A jesli chodzi o ilośc graczy to wszedzie znajdziesz biegajcych czołowieczków, jak ktos bedzie potrzebowal jakiegos equipa na start albopomocy w grze to podajcie mi nicki albo dodajcie do znajmoych w grze IGN: Hwarang

Na 35 lvl mamy wybor czy chcemy sluzyc siła chaosu czy byc struzem prawem order.

Tak samo jest duzo roznica w wygladzie i skilach pomiedzy chaosem na orderem np. taki spearman.

img_charac03_lv70ch.gif

img_charac03_lv70or.gif

Dobrze jest tez znac opcje

/findparty

Mozemy szybko znalezc party na nasz lvl rozncia nie moze wynosic wiecej niz 10. Chaos i Order nie moga byc razem w jednej druzynie.

tutaj demonstracja skili swordman chaos

Miałem kilka problemów, ale zaraz chwilkę pogram, jęsli się spodoba to pogram nocke, jeszcze kilka pytań @up, jak jest z EXPEM, jak jest max lvl, i jak szybko jestesy wstanie go osiagnąc, czy IS/SC jest Pey2Win, no i po jakiej stronie ty grasz chaos, wole wiedziec w koncu sluzysz pomoca... ;P

Miałem kilka problemów, ale zaraz chwilkę pogram, jęsli się spodoba to pogram nocke, jeszcze kilka pytań @up, jak jest z EXPEM, jak jest max lvl, i jak szybko jestesy wstanie go osiagnąc, czy IS/SC jest Pey2Win, no i po jakiej stronie ty grasz chaos, wole wiedziec w koncu sluzysz pomoca... ;P

No więc tak. Max lvl 130 na chwile obecną z ostatnim patchem. hmm 90 lvl można osiągnac w 2-3 tygodnie grajac w party 3-5h dziennie.

Gra ma wbudowany tak jakby bot, ktory za nas zabija potworki aby nie siedziec 15h przed komputerem. Lecz nie kupuje za nas potionkow itd.

Wiec tu gdzie ja jestem wyglada to tak ze healer ustawia sobie auto heala leczy cale party a reszta zabija a ty w tym czasie mozesz ogladac sobie film albo gadac z ludzmi na czacie.

Ja gram jako Order ale masa polaków jest niestety w Chaosie ; D

Co do Item shopa itd.

Kazdy przedmiot z item shopa mozna kupic od ludzi. Zazwyczaj sa to jakies kostiumy( ta gra ma naprawde ich tysiace)

Sa tam drobne wspomagacze expa ale sa ta sumy mikroskopijne 20-30%. \

Od pary tygodniu jest even "party event" tym wiecej osob w party tym wiecej doswiadczenia, wiec ludzie szukaja party kiedy tylko daja rade.

No i pisz do mnie jak juz wbijesz w gre to tam tobie itemy zebys mogl spokojnie nabic ten 50 lvl ^^

Nick : Hwarang

A mozęsz mi powiedzieć co z zadaniami, bo nie radze se z nimi, jesli musze je robic to odpada bo i ch naprawde nie ogarniam, mam zadanie pogadac z NPC gam z nim i niz zadanie dalej mam...=/, na samym poczatku gry jest malo ludzi co mnie odrzuca... Odpowiedz... ^^

A mozęsz mi powiedzieć co z zadaniami, bo nie radze se z nimi, jesli musze je robic to odpada bo i ch naprawde nie ogarniam, mam zadanie pogadac z NPC gam z nim i niz zadanie dalej mam...=/, na samym poczatku gry jest malo ludzi co mnie odrzuca... Odpowiedz... ^^

Nie musisz ich robic jedyne jakie bedziesz musial to na lvl 10 35 60 80 i 100 na zmiane klasy ^^

Pisz do mnie w grze do ci wytluamcze wszystko albo zostaw mi nick i wejdz na channel2 "earth 2"

Ok myślę że ok. godziny 17/18 BD grał, jak coś się odezwę, aha mój nick: Smyrni, masz może skype... ;D

Daj znac jak BD grał bo ja mam aktualnie 7 lvl ale nie moge pisac w grze na PW... =/

daj znac na GG

z filmiku nawet bardzo fajna gra

może i zagram

mógłbyś podać stronke gdzie mogę ściągnąć tą gre ? ( bo nie wiem czy są rodzaje US EU itp ) i jak są serwery to możecie napisać na jaim gracie ?

http://fate.netgame.com/ na tej stronie się zarejestrowałem i jak to pobrać ? bo jak klikam w download to wyskakują jakieś lipne strony gdzie nie ma nawet downloadu

Tu masz Client Download napisany ogromną czcionką tylko musisz się pierw zalogować na swoje konto.

Server jest tylko jeden i to jest wersja international niema innej poza koreanska i singapor

http://fate.netgame....upport/download

Właśnie pobieram i też chętnie zagram, choć kiedyś już w gre grałemi i naprwdę przyjemna jest. Ktoś chętny jest na nocke dziś ?

I jaka niespodznianka loguje się na swoje konto na stronce patrze a tam 7k+ ncash =P.

Jak cos piszcie mi na GG jesli zamierzacie grac w SoFa funduje poczatkowe ulepszone equip ; )

Jestem na niewidoku most of the time.

ja to dopiero jutro zagram i mam nadzieję że dłużej zostanę przy tej grze

a macie jakąś gildię czy gracie po prostu tylko w party ?

Jest polska gildi w chaos i w orderze ;)

Ja też gram, aktualnie 12 lvl, przez noc może 20... ^^ Zachęcam do gry nick: Smyrni... ;D

Wygląda fajnie. Może zagram;)

a wie może ktoś coś na temat scions of fate yulgang 2 bo jak wpisałem samą nazwe scions of fate to wyskoczyły filmiki z drugiej cześci gry