Scooter Racing - Reactivation

Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do projektu.

Zakupiłem nową domenę, hosting oraz zmieniłem szatę projektu.

Game: Strona Główna

Board: Forum

Tutaj dwa główne tematy forum

Współpraca/ Nabór

O grze

Niebawem BETA TESTY, już teraz serdecznie zapraszam Was na stronę, a także do udzielania się na forum.

Proszę także o opinie na temat gry, tematyki jak i ogólnie o projekcie.

Krótko o grze.

W grze zaczynasz z małym funduszem, wystarczającym jednak na dobry początek gry. Rozgrywka nie narzuca stylu jakim masz prowadzić, masz wiele opcji do przetestowania i to głównie od nich będzie zależało jak poprowadzisz grę. Jednak musisz pamiętać o tym że trzeba zadbać o swoje maszyny.

Wcielasz się, w postać kierowcy skutera, zdobywając poziomy, szacunek i punkty rozwoju. Szacunek poprawia Twoją pozycję w rankingu, dzięki punktom rozwoju będziesz mógł rozwijać swoją postać w różnych kierunkach. Po zdobyciu poziomu otrzymujesz kilka punktów rozwoju, a jak już zapewne wiadomo aby zdobyć poziom musisz ścigać się w różnych rodzajach wyścigach, turniejach.

Co mam (jako iż pracuję sam) w Scooter Racing?

- Garaż musisz go kupić tuż na początku gry. Możesz posiadać jeden garaż a w nim twoje maszynki. Garaż posiada miejsca na narzędzia (będą niezbędne do założenia części), miejsca na części, a także miejsca na maszynki. Poszczególne opcje w garażu można rozbudować.

- Warsztat pokazuje aktywną maszynę, którą możesz tuningować. Możesz zrobić to sam, bądź wezwać mechanika który skasuje Cię jak za zboże :)

- Dealerzy sprzedają poszczególne marki skuterów.

- Giełda sprzedajesz bądź kupujesz używane skutery.

- Sklep jak Sklep kupujesz wyposażenie, części.

- Wyposażenie Dobre wyposażenie to wzrost umiejętności, i bezpieczeństwa.

Oczywiście to nie są wszystkie opcje z gry, z czasem będę Was o wszystkim informował.

Pozdrawiam!

KingPin.