Screen dnia

Witam!

Na początku chciałbym napisać że nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat więc go wstawiłem na "hydepark" (od razu dziękuję za przeniesienie tematu).

Chciałbym się spytać użytkowników forum i także ludzi z głównej strony czy chcieliby aby to użytkownicy podsyłali "SCREEN DNIA" na jakąś pocztę czy tam jakiś temat. Ponieważ dosyć spora ilość ludzi przeglądająca screen dnia jest zniesmaczona lub piszą że screen jest słaby itd... więc chciałbym aby to użytkownicy wykazali się swoją kreatywnością, niech pokażą co to jest epicki widok czy tam uchwycony śmieszny moment że to tak ujmę.... co o tym myślicie?

Taka mała rzecz a cieszy ^^

Ludzi to za bardzo nie interesuję, jak widać tylko 3 osoby oglądają screen dnia :kappa:

Ten temat pokazuje jak bardzo te SCREENY DNIA są zbędne na portalu.

to był test, chciałem zobaczyć ile ludzi ogląda te screeny :kappa:

Witam!

Na początku chciałbym napisać że nie wiedziałem gdzie wstawić ten temat więc go wstawiłem na "hydepark" (od razu dziękuję za przeniesienie tematu).

Chciałbym się spytać użytkowników forum i także ludzi z  głównej strony czy chcieliby aby to użytkownicy podsyłali "SCREEN DNIA" na jakąś pocztę czy tam jakiś temat. Ponieważ dosyć spora ilość ludzi przeglądająca screen dnia jest zniesmaczona lub piszą że screen jest słaby itd... więc chciałbym aby to użytkownicy wykazali się swoją kreatywnością, niech pokażą co to jest epicki widok czy tam uchwycony śmieszny moment że to tak ujmę.... co o tym myślicie?

Zmartwie Cie:)

60, nie, pewnie nawet 70% screenów dnia, to fotosy... nadesłane do mnie na PW przez userów:))))

Zmartwie Cie:)

60, nie, pewnie nawet 70% screenów dnia, to fotosy... nadesłane do mnie na PW przez userów:))))

O cholera.... no to nie ładnie z ich strony że takie słaby screeny podsyłają. No cóż... tylko zasyfiłem forum następnym zbędnym tematem. :kappa:

Moge oczywiscie ich olac i dodawac tylko i wylacznie swoje screeny, ale wtedy bedzie zal, ze "wyslalem ci zdjecie, a Ty go nie dodales".

Obiecuje jednak, ze od teraz bede bardziej krytyczny...

Moge oczywiscie ich olac i dodawac tylko i wylacznie swoje screeny, ale wtedy bedzie zal, ze "wyslalem ci zdjecie, a Ty go nie dodales". 

Obiecuje jednak, ze od teraz bede bardziej krytyczny...

a ignoruj ich żale, jak nie będzie nic ciekawego w screenshocie to skip :D

Temat do zamknięcia.

Zamykam tak jak Sarathi poprosił :D

Witam!

Chciałbym się spytać użytkowników forum i także ludzi z głównej strony czy chcieliby aby to użytkownicy podsyłali "SCREEN DNIA" na jakąś pocztę czy tam jakiś temat. Ponieważ dosyć spora ilość ludzi przeglądająca screen dnia jest zniesmaczona lub piszą że screen jest słaby itd... więc chciałbym aby to użytkownicy wykazali się swoją kreatywnością, niech pokażą co to jest epicki widok czy tam uchwycony śmieszny moment że to tak ujmę.... co o tym myślicie?