Scroll of Ressurection

Witam. Czy ktoś ma możliwość wysłania mi Scroll of Ressurection? Owy przedmiot zapewnia dla gracza otrzymującego go sporo bonusów, a osoba wysyłająca otrzymuje legendarnego latającego mounta. Zainteresowanych proszę o kontakt :)

Ja również apeluję do aktywnego gracza o taki zwój,gdyby była możliwość pisz na PW lub gg-2539439(Wrócę z roboty to odpiszę)

Też poszukuję takowych graczy chętnych do tego eventu, chętnie zacznę grać w WoWa.

Ja wam mogę powysyłać, bo z tego co widzę mogę wysyłać mimo, że mam konto zarejestrowane na Polske.

Jednego wysłałem dzisiaj, ale po wypisaniu wszystkiego mam napisane,że oczekuje na zaakceptowanie więc nie wiem czy zaakceptują patrząc na to,że mam konto na Polskę.

Więc kto chce niech napisze mi na GG,lub tutaj czy tam na PW, nick postaci oraz server.Spróbować nie szkodzi może akurat dostaniecie:).

PS.''UWAGA: gracz może otrzymać Zwój wskrzeszenia wyłącznie, jeśli jego/jej abonament wygasł przed 04.03.2012''

No to zobaczy czy ten rejon PL przejdzie, bo ja też mam konto na PL ustawione :/

No ja już wysłałem 2 zaproszenia, jedno przez przeglądarke i jedno prosto z gry,niestety jest własnie limit 2 zaproszenia na dzień.

Blizz niby akceptuje je wieczorem, więc jutro zdam relacje:)czy zostały zaakceptowane:)

@update jeśli to przejdzie, to każdego dnia mogę dwóm chętnym osobom wysyłać:).

Ja mogę wysłać kilka scrollów. Zainteresowani piszcie na GG: 7363746

Dla zainteresowanych wszystko działa, nawet jeśli się ma konto zarejestrowane na Polske,teraz tylko czekać aż ktoś załaduje konto na 30dni:) i odebrać mounta.

---

Nadal mam scrolle do rozdania!

GG: 7363746

Mogę wysłać dwa scrolle dziennie. Chętni pisać na GG(11228114)/PW tutaj(podajcie odrazu adres email do ktorego jest przypisane konto - potrzebne by wysłać SOR(sam adres, bez hasła oczywiscie)).

Oddam SORa

BurningLegion / ally

Auchindoun /horde

Stormrage / ally

kontakt na gg 3826987

Mogę wysłać dwa scrolle dziennie. Chętni pisać na GG(11228114)/PW na forum.

Co na tym zyskujesz ?

- jedną dowolną postać na 80 lvl

- darmowe upgrade do Cataclysm

- 7 darmowych dni gry

nieobowiązkowo:

- darmowy transfer postaci na serwer Stormscale(najlepszy PVP serwer EU)

Również oferuję scrolle do rozdania. Kontakt pod numerem Gg : 26032012

Wyjasni mi ktos, jak te scrolle dzialaja? Musze miec wczesniej wykupiony abonament?

Z chęcią skorzystam z tej opcji :) Tylko powiedzcie mi, bo mam akurat Huntera, którego nie chcę wymaxować do 80 :P Czy jak wyślecie mi SoR i założę nową postać to będę mógł właśnie tę postać wymaxować? Czy dotyczy to tylko postaci, które już są na koncie ?

Tak, będziesz mógł podaj nazwę konta na które mam wysłać inv. Moje gg:41976810

Z chęcią skorzystam z tej opcji Tylko powiedzcie mi, bo mam akurat Huntera, którego nie chcę wymaxować do 80 Czy jak wyślecie mi SoR i założę nową postać to będę mógł właśnie tę postać wymaxować? Czy dotyczy to tylko postaci, które już są na koncie ?

zakładasz nową postać, która wtedy dostaje 80 lvl, a nie postacie obecne ;]

Jeśli dalej jesteś chętny to : 26032012 odezwij się i wyślę ci SoR :D

Również oferuję Scrolla, 11605799 lub PW do mnie :)

Witam ;D

Ja z chęcią podeślę komuś scroll of ressurection,

osobiście go sprawdziłem (kumpel mi przysłał) i rzeczywiście wszedłem na battle.net i klikłem postać która w 1 sec dostała 80 lvl. Mało tego spodziwałem sie że eq będzie dalej miał na marnym poziomie, a tu dostałem podstawowe eq na ten lvl, WSZYSTKIE skille automatycznie zostały wykupione (za wyjątkiem tych na lvl 80+)

Dostajesz epic mounta i możesz nim wszędzie latać, nawet w Azeroth (do wykupienia tylko ten ostatni ridding)

talenty same sie rozdały po tym jak na battlenecie klikłem np. beast mastry xD

Każdy w sumie wie co dostanie jak zaakceptuje scrolla, a jako że zbieram mounty to bardzo sie ucieszę z niego, jak ktoś sobie doładuje konto ;D

Po za tym fajnie jak bede mógł sobie z kimś pochodzić na insty itp. na podobnym lvl ;]

chętni niech piszą na gg 9182233 , nie siedze na stałe na gg ale co chwile zaglądam czy ktoś nie pisał ^^

pozdrawiam