Witam! Naszła mnie ponowna chęć grania w WoW'a, oczywiście na globalu Czy jest ktoś w stanie wysłać mi scrolla?
Scroll of Ressurection
Ja moge wysłać )
Jeśli ktoś by potrzebował mogę przesłać na e-mail scrolla. Kontakt na GG. Numer: 5796178
"eu.battle.net"
Kto może otrzymać Zwój wskrzeszenia?
By móc otrzymać Zwój wskrzeszania, twój znajomy (czyli TY) musi posiadać pełne konto World of Warcraft (czyli przynajmniej kupiona podstawka), które było nieaktywne przed lub w dniu 4 Marca 2012.
Nagrody:
Podniesienie poziomu jednej postaci do 80
DARMOWE przeniesienie postaci na twój realm i do twojej frakcji (w moim przypadku bedzie to Burning Legion - Horde)
DARMOWE ulepszenie do poziomu Cataclysm – oferta ograniczona czasowo (chyba nadal jest to aktualne)
7 dni DARMOWEGO czasu gry
Ja otrzymam za to mounta. W razie pytań odsyłam na gg albo na strone blizza.
Cześć. Potrzebuje scrolla of resurection. Czy jest ktoś w stanie wysłać go na postac znajdującą się na Burning Legion w hordzie o nicku Santinohorde ? Z góry dzieki. Mój mail cuksstar@op.pl
wysłałem
Witam, ja też chciałbym powrócić do WoW'a i zobaczyć czy coś się zmieniło. Jeśli jest ktoś zainteresowany pomocą zapraszam na PW. E-Mail i inne niepotrzebne rzeczy podam.
Witam, ja też chciałbym powrócić do WoW'a i zobaczyć czy coś się zmieniło. Jeśli jest ktoś zainteresowany pomocą zapraszam na PW. E-Mail i inne niepotrzebne rzeczy podam.
napisz na gg7865058
Witam! Naszła mnie ponowna chęć grania w WoW'a, oczywiście na globalu Czy jest ktoś w stanie wysłać mi scrolla?