Scuderia Toro Rosso - Rekrutujemy!

Witajcie potencjalni Gildiowicze :)

Bez zbędnych wstepów opowiem krótko o Gildii, naszych wymaganiach i celach.

Gildia została stworzona przez kilku chlopaków którzy lubia ze sobą grac w mmo ( z wiekszością znamy się od 5 lat,z mniejszoscią od 2 ), jest nas 5, zaczynaliśmy grać w Diablo 2, przez Mu, Cabala i na końcu LoLa. Decyzje odnośnie Gildii podejmujemy razem w oparciu o ludzi których poznaliśmy już na c9 i uważamy, że są "ogarnięci". Scuderia Toro Rosso znaczy nic innego jak Team Red Bull po Włosku ( każdy fan f1, ją na pewno zna ). Dlaczego taka nazwa ? Bo podoba nam się jak brzmi:)

Konkrety o G-

- Za chwile LVL5 ( pracujemy nad tym w Klika osob tak naprawdę)

- Guildhouse, guild buffy itd posiadamy.

-doświadczenie z CBT

Fajnie by było gdybyś miał/ła

-lvl 20 i wybraną klase

- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)

- Korzystamy z Mumble`a ( coś jak ts), więc umiejętności które pozwolą Ci w oparciu o nasze porady zainstalowac program :)

- Co idzie, za Mumblem słuchawki/glośniki i mikrofon.

- Gimnazujm już kilka lat temu skonczone.

Natomiast jeśli:

- kiedykolwiek w obojętnie jakiej grze rage`owałeś/łaś na głownym channelu z jakiegos powodu

- Każda postać poza Twoją własną jest zawsze op

- Jeśli w dobrym humorze jesteś jedynie na pogrzebach.

- nie masz dystansu do siebie

- w sumie to nie wiesz po co to czytasz

- jeśli bezinteresowność jest Ci obca, i nie umiesz współpracować.

- nie wiesz jak znaleźć kowala na mapie.

To na pewno do nas nie pasujesz.

Nie polecam gildii ani trochę, na początku byli mili dla wszystkich, zdobyli 4lvl to zaczeli kickać bez powodu.Brawo idioci, "- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)" wiem że to o mnie, wbiłem 28lvl rangerem i nie spodobała mi się ta klasa, postanowiłem zrobić nową postać to zaczeli poniżać bez powodu. Najwyraźniej zbyt trudne dla nich jest zrozumienie że komuś dana klasa może nie pasować, trudno, w Polsce idiotów jest masa.

Jeśli wypowiadasz się w ten sposób, również do nas nie pasujesz.

Nasze cele ? Proste!

- Podbic scene C9

- Stworzyć fajną Gildię nie będącą masówką.

- poznać nowych fajnych ludzi.

- dobrze sie bawić na PVP/PVE

Mumble udostępniamy dopiero po dostaniu się członka do Gildii.

Podoba Ci się nasza strategia ?

Pisz ingame do "Sheyn"`a, jeśli to nie problem, zaznaczajcie, że z mmo.rpg.org jesteście.

Teraz chcecie dopiero gildie stworzyc ,ktora nie bedzie masowka a na poczatku zrobiliscie tak samo jak Rage,poinvowali byle kogo tylko zeby GP dostawac i wbijac koljeny lvl gildii a pozniej ofc kick...

Nie rozumiem takich ludzi jak Ty i kolesi z Rage,invowac ludzi a pozniej wywalac ,bo po co mi oni dalej potrzebni.wbili iles tam gp to good bye ;o

Nie polecam tej gildii nikomu...

Kickowaliśmy tylko osoby które nie były aktywne, żeby zrobić miejsce dla nowych osób. GP zdobyliśmy tak na prawde w 5/7 osób, innych uczyliśmy podstaw C9, na pytania typu- Gdzie jest kowal odpowiadaliśmy i odpowiadamy Cierpliwie.

Miłej Gry pzdr.

Kickowaliśmy tylko osoby które nie były aktywne, żeby zrobić miejsce dla nowych osób. GP zdobyliśmy tak na prawde w 5/7 osób, innych uczyliśmy podstaw C9, na pytania typu- Gdzie jest kowal odpowiadaliśmy i odpowiadamy Cierpliwie.Miłej Gry pzdr.

Ta...jasne...Nie wciskaj ludziom kitu,bo bylem u Was w gildii i wiem jak to wygladalo od wewnatrz ...

Zaczeliśmy grac od samego początku, więc nie było zadnych wymagań dot. lvla bo nie spodziewałem się, że ktoś w 1h może wbic 20 lvl. Nikogo normalnego, kto nikomu nie przeszkadzał i grał nigdy nie kickneliśmy i nie kickniemy takich osób. Zdradź zatem swój nick jesli w G byłeś i wszystko wiesz :)

Ja już w tej gildi jestem od samego początku mojej gry i mogę powiedziec żę gildię polecam nigdy nie kickują kogoś za byle co.Aktywny chat i zawsze pomoc.

Nie polecam gildii ani trochę, na początku byli mili dla wszystkich, zdobyli 4lvl to zaczeli kickać bez powodu.

Brawo idioci, "- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)"

wiem że to o mnie, wbiłem 28lvl rangerem i nie spodobała mi się ta klasa, postanowiłem zrobić nową postać to zaczeli poniżać bez powodu. Najwyraźniej zbyt trudne dla nich jest zrozumienie że komuś dana klasa może nie pasować, trudno, w Polsce idiotów jest masa.

Żałuje jedynie danego wam GP i tracenia czasu w gildii, tylko kilka osób było w porządku.

Miałeś Slayera 2x lvl, stwierdziłeś, że jest "słaby", zamieniłeś się na rangera który też okazał się postacią nie do grania, może uda się za 3 razem, czego bardzo gorąco Ci życze. Bardzo się również ciesze, że udało nam się pomóc w lokalizacji kowala. Nie mogłeś wytrzymać, że ludzie odnosili sie do Ciebie z sarkazmem którego nie rozumiesz, nie chowam urazy, mogłeś tylko rozstać się z nami z większa klasą niż wyzywać GM`A, i zwykłę dziękuje też by wystarczyło, za całą wiedze którą Ci przekazaliśmy.

Niestety przy narzekaniu na 3 postać, teksty typu, zrób nową były nieuniknione.

Pozdrawiam.

Sarkazm? to nie był sarkazm, sarkazm odczuwałem wczoraj wieczorem gdy się z wami śmiałem, dzisiaj rano to było tylko i wyłącznie poniżanie na czacie gildijnym. "GM", jeżeli można go tak w ogóle nazwać, poniżał mnie od samego początku gdy tylko postanowiłem zmienić postać, gdy tylko coś napisałem, zaczynał się hejt z jego strony oraz twojej, nikt inny z tym problemów nie miał. Za takie coś to ja podziękuje. Jestem wdzięczny, nawet badzo że tak mi pomogliście bo mam choć trochę kultury i sam starałem się także pomagać nowym członkom gildii. Uwielbiałem tą gildie, mimo żeby byłem 2-3dni, ale po takim chamstwie postanowiłem odejść.

edit:

Narzekałem na trzecią postać? narzekałem tylko na jedną, slayer mi sie nie podobał, hunterem sobie nie radziłem, a teraz grając iluzjonistką gra mi się świetnie.

Myślę, że bez celowa będzie dalsza wymiana zdań z Toba, jeśli osobą Twojego pokroju się u nas nie podoba,tzn wszystko jest ok, jeśli dla Ciebie jesteśmy chamami to znaczy, że gildia jest świetnie prowadzona, czekam tylko, aż napiszesz na /world jaką to jesteśmy najgorszą Gildią i argumenty typu "Scuderia Toro rosso Ch*je". przecież nie są Ci obce. Dziękuje, że ostrzegłeś wszystkich ludzi swojego pokroju na forum, że nie jesteśmy dla nich. Ciesze się, że "iluzionistką gra CI się świetnie", życze sukcesów w kolejnych G.

W takim razie widzę że poszukujecie ludzi którzy nie mają rozumu i robią/zgadzają się na wszystko co im powiecie oraz przyjmują obelgi z radością. Także życzę sukcesów, mimo że niema to sensu, ponieważ ta gildia nie ma żadnej przyszłości jeżeli wciąż tacy sami będziecie. Jak już pisałem, ja mam choć trochę kultury i na pewno bym nie napisał że leaderzy to "ch*je" (choć tacy są, trudno was nimi nie nazwać skoro nie macie szacunku) bo aż szkoda marnować czasu.

W takim razie widzę że poszukujecie ludzi którzy nie mają rozumu i robią/zgadzają się na wszystko co im powiecie oraz przyjmują obelgi z radością. Także życzę sukcesów, mimo że niema to sensu, ponieważ ta gildia nie ma żadnej przyszłości jeżeli wciąż tacy sami będziecie. Jak już pisałem, ja mam choć trochę kultury i na pewno bym nie napisał że leaderzy to "ch*je" (choć tacy są, trudno was nimi nie nazwać skoro nie macie szacunku) bo aż szkoda marnować czasu.

Dzięki za grę, 3maj sie.

Reklamę dla was? Póki co to ani nie robicie sobie reklamy wdając się w takie kłótnie... Zwłaszcza że obie strony przedstawiają się jako niewinne.

Reklamę dla was? Póki co to ani nie robicie sobie reklamy wdając się w takie kłótnie... Zwłaszcza że obie strony przedstawiają się jako niewinne.

Winną jest na pewno strona nasza, to nie wina Darka, że jego osoba do nas nie pasuje, jeśli grasz w c9 to wiesz, że powstało sporo Polskich Gildii więc losem Darka nie trzeba sie przejmować, chłopak sobie poradzi. Może wróci nawet do nas kiedyś ale dopiero po Gimnazjum bo teraz na prawde cięzko jest się nam dogadać. Zadowolonych osób z Gildii jest 40X wiecej niz niezadowolonych, ale nie bede sciągał tu chłopaków dla poleceń niech wbijają lvle :)

Mam pytanie, ile osób znajduje się obecnie w gildii ?

Yep, wasza. Keep hatin skoro niektóre rzeczy są dla was zbyt trudne do zrozumienia że musicie poniżać. Ja po prostu sobie zrobiłem nową postać, biłem lvle, odezwałem się to mieliście same problemy, powinieneś się lepiej ogarnąć lub zastanowić się co piszesz i czy może to kogoś urazić. Poza tym, jakbyś mógł to usuń cytat z mojego postu w temacie, bo sobie nie życzę.

Mam pytanie, ile osób znajduje się obecnie w gildii ?

Osób w gildi jest aktualnie ok 40, z tego 30 gra na pewno, innych nie wiem czy kicknac czy będą jeszcze. 10 siedzi zawsze z nami na mumblu. Nie jest źle, ale chciałbym żeby te statystyki inaczej wyglądały.

Witam

Widzę dyskusja tu zeszła na nieciekawy tor, wypowiem się jako lider Rage (Volerix)

Scuderia Toro Rosso ma naprawdę fajnych ludzi, parę razy zdarzyło mi się osobiście pogadać z członkami owej glidii, byli mili, pomogli mi ok 3x na instancjach. Nie powinienem "wychwalać" konkurencji, ale to jest szczera prawda, kickują ludzi bez powodu tak jak my w Rage? Mamy powody, gra istnieje od czwartku, a ludzie wbili 10 lvl i 2 day's ago ostatnio online, co mamy z takimi robić, jeśli nie ma pożytku? U nas np. Shakzjeh czy Advenka, powiedzieli mi wprost, wbijam 25 lvl i w poniedziałek wyjeżdzam na 3 / 7 dni, rozumiem taka sytuację jako lider, to ich zostawiam, bo wiem, że jak wrócą, będą dalej grać i tworzyć z nami wspaniałą atmosferę w glidii. Nie miejcie dzieci o takie rzeczy żalu, tylko na prawdę (postać mi się znudziła) to nie jest wymówka, ja osobiście zrobiłem rangera, bo klasa mi się podobała za wygląd, skille itd itp. Nie mam zamiaru zmieniać na Blademastera czy Taoista, którzy koszą na PvP/PvE jak chcą, po prostu, mój wybór, nie mam zamiaru go zmieniać.

Obecnie, jeśli miałbym wybierać dojście do glidii, to Rage lub Scuderia Toro Rosso. Narazie jako jedyni jesteśmy ogarnięci z glidii i próbujemy coś stworzyć (Rage ma lvl7) nie lecimy na masówkę tak jak kolega wyżej stwierdził. Byłeś u nas kolego na TS? Jeśli nie, to wejdź, zapraszam, a przekonasz się, że 60% glidiowiczów przesiaduje od rana do wieczora na Tsie, rozmawiając, expiąc i to jest u nas WYMAGANE. TS ! ! !

Pozdrawiam

p.s. Scuderia Toro Rosso, chciałbym z liderem porozmawiać o paru sprawach, jeśli byś miał chwilę czasu, wejdź do nas na ts (znajdziesz ts w temacie C9 Rage Glidia). Będę wdzięczny.

Dokładnie jest tak jak opisał wyżej Volerix, jesli chodzi o ludzi których z gildii się kickuje, jesli ktos jest offline od 30h i ma 2 lvl to nie trzymamy nikogo takiego, ludzie którzy chca byc w gildii i im zalezy na graniu i poznaniu się mówią, że jadą gdzieś/ nie grają bo, i bedą za x czasu nie ma wtedy problemu.

Jeśli chodzi o klasy to rozumiem, że ktoś może nie być zadowolony z wyboru bo wczesniej nie orientował się jakie są klasy( chociaż większość graczy którzy cos chcą ugrać, wiedzą już tydzień przed ob jaki mają build nie wspominając już o klasie). Osoba z którą debatowałem wyżej, cały czas narzekała na wszystko poza sprawami które nie zależą tak naprawde od jego skilla.

Widzę, że Volerix doskonale rozumie to o co mi chodzi, widziałem na /o, że też macie swoich hejterów, zdaża się i tyle. Bede miał chwile to wpadne pogadać do was na TS.

pzdr i miłej zabawy na c9.

Witajcie potencjalni Gildiowicze :)

Bez zbędnych wstepów opowiem krótko o Gildii, naszych wymaganiach i celach.

Gildia została stworzona przez kilku chlopaków którzy lubia ze sobą grac w mmo ( z wiekszością znamy się od 5 lat,z mniejszoscią od 2 ), jest nas 5, zaczynaliśmy grać w Diablo 2, przez Mu, Cabala i na końcu LoLa. Decyzje odnośnie Gildii podejmujemy razem w oparciu o ludzi których poznaliśmy już na c9 i uważamy, że są "ogarnięci". Scuderia Toro Rosso znaczy nic innego jak Team Red Bull po Włosku ( każdy fan f1, ją na pewno zna ). Dlaczego taka nazwa ? Bo podoba nam się jak brzmi:)

Konkrety o G-

- Za chwile LVL5 ( pracujemy nad tym w Klika osob tak naprawdę)

- Guildhouse, guild buffy itd posiadamy.

-doświadczenie z CBT

Fajnie by było gdybyś miał/ła

-lvl 20 i wybraną klase

- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)

- Korzystamy z Mumble`a ( coś jak ts), więc umiejętności które pozwolą Ci w oparciu o nasze porady zainstalowac program :)

- Co idzie, za Mumblem słuchawki/glośniki i mikrofon.

- Gimnazujm już kilka lat temu skonczone.

Natomiast jeśli:

- kiedykolwiek w obojętnie jakiej grze rage`owałeś/łaś na głownym channelu z jakiegos powodu

- Każda postać poza Twoją własną jest zawsze op

- Jeśli w dobrym humorze jesteś jedynie na pogrzebach.

- nie masz dystansu do siebie

- w sumie to nie wiesz po co to czytasz

- jeśli bezinteresowność jest Ci obca, i nie umiesz współpracować.

- nie wiesz jak znaleźć kowala na mapie.

To na pewno do nas nie pasujesz.

Nie polecam gildii ani trochę, na początku byli mili dla wszystkich, zdobyli 4lvl to zaczeli kickać bez powodu.Brawo idioci, "- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)" wiem że to o mnie, wbiłem 28lvl rangerem i nie spodobała mi się ta klasa, postanowiłem zrobić nową postać to zaczeli poniżać bez powodu. Najwyraźniej zbyt trudne dla nich jest zrozumienie że komuś dana klasa może nie pasować, trudno, w Polsce idiotów jest masa.

Jeśli wypowiadasz się w ten sposób, również do nas nie pasujesz.

Nasze cele ? Proste!

- Podbic scene C9

- poznać nowych fajnych ludzi.

- dobrze sie bawić na PVP/PVE

Mumble udostępniamy dopiero po dostaniu się członka do Gildii.

Podoba Ci się nasza strategia ?

Pisz ingame do "Sheyn"`a, jeśli to nie problem, zaznaczajcie, że z mmo.rpg.org jesteście.