Witajcie potencjalni Gildiowicze
Bez zbędnych wstepów opowiem krótko o Gildii, naszych wymaganiach i celach.
Gildia została stworzona przez kilku chlopaków którzy lubia ze sobą grac w mmo ( z wiekszością znamy się od 5 lat,z mniejszoscią od 2 ), jest nas 5, zaczynaliśmy grać w Diablo 2, przez Mu, Cabala i na końcu LoLa. Decyzje odnośnie Gildii podejmujemy razem w oparciu o ludzi których poznaliśmy już na c9 i uważamy, że są "ogarnięci". Scuderia Toro Rosso znaczy nic innego jak Team Red Bull po Włosku ( każdy fan f1, ją na pewno zna ). Dlaczego taka nazwa ? Bo podoba nam się jak brzmi:)
Konkrety o G-
- Za chwile LVL5 ( pracujemy nad tym w Klika osob tak naprawdę)
- Guildhouse, guild buffy itd posiadamy.
-doświadczenie z CBT
Fajnie by było gdybyś miał/ła
-lvl 20 i wybraną klase
- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)
- Korzystamy z Mumble`a ( coś jak ts), więc umiejętności które pozwolą Ci w oparciu o nasze porady zainstalowac program
- Co idzie, za Mumblem słuchawki/glośniki i mikrofon.
- Gimnazujm już kilka lat temu skonczone.
Natomiast jeśli:
- kiedykolwiek w obojętnie jakiej grze rage`owałeś/łaś na głownym channelu z jakiegos powodu
- Każda postać poza Twoją własną jest zawsze op
- Jeśli w dobrym humorze jesteś jedynie na pogrzebach.
- nie masz dystansu do siebie
- w sumie to nie wiesz po co to czytasz
- jeśli bezinteresowność jest Ci obca, i nie umiesz współpracować.
- nie wiesz jak znaleźć kowala na mapie.
To na pewno do nas nie pasujesz.
Nie polecam gildii ani trochę, na początku byli mili dla wszystkich, zdobyli 4lvl to zaczeli kickać bez powodu.Brawo idioci, "- poważne podejscie do gry (trafiały się osoby dla których każda postać jest "słaba" i po wbicu 20 lvla robiły nową, nie chcemy takich sytuacji ponownie)" wiem że to o mnie, wbiłem 28lvl rangerem i nie spodobała mi się ta klasa, postanowiłem zrobić nową postać to zaczeli poniżać bez powodu. Najwyraźniej zbyt trudne dla nich jest zrozumienie że komuś dana klasa może nie pasować, trudno, w Polsce idiotów jest masa.
Jeśli wypowiadasz się w ten sposób, również do nas nie pasujesz.
Nasze cele ? Proste!
- Podbic scene C9
- Stworzyć fajną Gildię nie będącą masówką.
- poznać nowych fajnych ludzi.
- dobrze sie bawić na PVP/PVE
Mumble udostępniamy dopiero po dostaniu się członka do Gildii.
Podoba Ci się nasza strategia ?
Pisz ingame do "Sheyn"`a, jeśli to nie problem, zaznaczajcie, że z mmo.rpg.org jesteście.