Secred 3 Wasza opinia

Siemka ostatnio ogladam filmiki i duzo czytam o secrecie i jest coraz gorzej.Niby gra ma byc przystosowana do padow , nie ma byc eq oraz lootu tylko ma niby gold wypadac , grafika wgl nie pasuje do tego klimatu. Dawajcie swoje opinie ;)

Zastanawiam się nad tą grą tylko dlatego, że to hacknslash i ma local co-op. Brak lootu to jakiś nieśmieszny żart, w dodatku ta gra przypomina bardziej sacred citadel niż 1 czy 2. No cóż mam nadzieje, że dadzą jakieś demo(ewentualnie torrent), bez testu na pewno nie kupię.

Mówienie, że dwójka jest dobrą kotynuacją to niesmaczny żart spodziewam się tego samego w 3 odsłonie. Brak klas postaci i brak klasycznego loota doprowadziło do zmiany z h`n`s na platrofmówkę połączoną z rpg i elementami h`n`s. Innymi słowy sacred 3 to kolejna produkcja która próbuje się wybić na popularności poprzednich części.

https://www.youtube.com/watch?v=trldGHozHiU KAPPA

Oczywiście to było zdanie miłośnika 1 części sacreda. Jako gracz oceniam to jako produkt dobry. Ładny wizualnie, dialogi dobrze zrobione, słodkie combosy i ładny świat(brak open worlda boli :C) to największe plusy tej produkcji, fabuła przedstawią się sztampowo 4 bohaterów uratować świat przed złem bla bla bla... ile razy już to było aż ciężko zliczyć. Słodko zrobiony został też co-op który jest największą zaletą sacreda 3.

Ocena:Jako sacred 3/10 jako platformówko-erpego-slasher 8/10.

Jako miłośnik Sacreda 1, uważam, że Sacred 2 to syf jakich mało. A trójka najwyraźnej pobije dwójke, w tym gównianym wyścigu.

Osobiście tego nie dotknę.

Chcesz dobrego Sacreda, to graj w jedyneczkę. Stara, ale ma klasę, nie to co dwójka. A już broń boże nie kupuj oryginałą dwójki, tak jak zrobiłem. Będziesz traktowany przez grę jak pirat i złodziej ! A intalacja pathów ? Godzinę, o ile nie pomylisz się ani razu. A jak się pomylisz, to reinstalacja gry i na nowo :) Tak to taka "świetna" gra jest. Co do same gry to nuda jak nie wiem co. Poziom trudności: noworodek. Dobry w Dwójce to jest jedynie teledysk Blind Guardiana ;)

Nie... ja trójki nie dotknę. Może czwórkę, o ile pójdą po rozum do głowy i sami zagrają w Jedynkę, żeby mieli porównanie co to dobra gra, a jaki chłam oni teraz wydają.

Powiedzmy sobie wprost, Saced 2 i 3 to nie ten sam Sacred co pierwsza część. Nie ta liga.

Siemka ostatnio ogladam filmiki i duzo czytam o secrecie i jest coraz gorzej.Niby gra ma byc przystosowana do padow , nie ma byc eq oraz lootu tylko ma niby gold wypadac , grafika wgl nie pasuje do tego klimatu. Dawajcie swoje opinie ;)