Sekcja Galerii

Jest możliwość zakupienia rozszerzenia do skryptu forum pozwalającego użytkownikom na tworzenie własnych albumów, dodawanie zdjęć, ocenianie, komentowanie - w skrócie taka nasza-klasa dla ludzi, którzy grają w MMO i chcą się pochwalić swoimi screenshotami światu.

Napiszcie co sądzicie o dodaniu sekcji "Galeria" na nasze forum. Złośliwi pewnie zaraz wypomną dodanie sekcji Pliki, która świeci pustkami. Mam jednak nadzieję, że już niebawem to się zmieni :P

Żeby nam się tu nie zrobiła n-k, bo jakoś nie chce oglądać "słit foci" elfki z Wow-a :lol:.Według mnie taka galeria może powstać.Ktoś tam by się chwalił statami z A.V.A czy tam CS-a itd.Ale czy ludzie będą chcieli te zdjęcia oglądać?

Według mnie może być kilku chętnych do pokazania swoich screenów, ale do oglądania super duper gearu na wyprężonych ciałach rpg'owych postaci już chyba mniej.

Wszystko może być solidnie zrobione via forum, więc ja taki wydatek i taki feature uważam za zbędny.

Jest możliwość zakupienia rozszerzenia do skryptu forum pozwalającego użytkownikom na tworzenie własnych albumów, dodawanie zdjęć, ocenianie, komentowanie - w skrócie taka nasza-klasa dla ludzi, którzy grają w MMO i chcą się pochwalić swoimi screenshotami światu.

Napiszcie co sądzicie o dodaniu sekcji "Galeria" na nasze forum. Złośliwi pewnie zaraz wypomną dodanie sekcji Pliki, która świeci pustkami. Mam jednak nadzieję, że już niebawem to się zmieni :P