Zastanawiam się nad kupnem tych słuchawek ponieważ słyszałem że sama firma jest bardzo dobra a dość niska cena tych słuchawek mnie zadziwia w porównaniu do innych modeli. Słuchawek używam do grania od czasu do czasu w csa,do ciągłych rozmów przez Skype oraz słuchania muzyki dość dużo, jak w tym przypadku sprawdziłyby się te słuchawki jak na cenę 65zł?
Sennheiser hd201
Jak sprawdza się jakość dźwięku w tych słuchawkach?
Posiadam te słuchawki. Mogę je z czystym sumieniem polecić, sam przesiedziałem dwukrotnie szukając najlepszych w przedziale cenowym 60-120 i nie znalazłem lepszych w stosunku cena/jakość. Dwukrotnie, ponieważ kupiłem je sobie do grania już około 2 lata temu, a w tym tygodniu ponownie szukałem najlepszych słuchawek w tym przedziale na prezent dla dziewczyny. Dokonałem ponownie zakupu tych samych słuchawek. Leżą świetnie na głowie, głowa nie boli nawet podczas długiego korzystania z nich no i świetny dźwięk za tą cenę.
Słuchawki są bardzo fajne i wygodne, dzwięk jest przejrzysty i wyraźny, bardzo dobrze sprawdzają mi się w strzelankach W porównaniu do kumpli słysze bardzo dobrze w grach. Po 2 latach padła mi w nich słuchawka lecz z racji na ich wygode i niską cenę względem jakości to kupiłem je ponownie
I jestem bardzo zadowolony. Polecam! Jakość w przystępnej cenie
Zastanawiam się nad kupnem tych słuchawek ponieważ słyszałem że sama firma jest bardzo dobra a dość niska cena tych słuchawek mnie zadziwia w porównaniu do innych modeli. Słuchawek używam do grania od czasu do czasu w csa,do ciągłych rozmów przez Skype oraz słuchania muzyki dość dużo, jak w tym przypadku sprawdziłyby się te słuchawki jak na cenę 65zł?