PVP w Diablo 3 nie istnieje, bawiłem się ze znajomymi w te "pvp" i jak ustawiłem 5 wartowników to nie ma szans, żeby ktoś do mnie podszedł, a co dopiero mnie zabił...
Co do tych działek - ostatnio bawiłem się troszkę na pvp , miałem podobne zdanie ale wystarczyło,żebym zagrał chwilę z crusem pod ciernie - moja egzekucja wyglądała mniej więcej tak: - stawiam wartownika uradowany , uciekam najdalej jak się da , mija 1,2 sekunda - działko zaczyna strzelać , crus odpala ciernie po czym ginę zaraz po tym jak gość oberwał tylko 1 pociskiem - czyli jednak może być coś bardziej op ^^ - a próba zabicia go to była istna rosyjska ruletka - trafie go gdy ma cld albo i nie.
Wracając do tematu - raczej nie widzę sensu grać w Diablo bez dodatku,jak już chcieć się bawić to na całego - zresztą jak napisano wyżej - nie dość,ze będziesz mieć odblokowanego crusadera to jeszcze tryb przygodowy,raczej zdecydowana większość osób która gra w Diablo III biega własnie na 70 poziomie a siedzą oni głównie w szczelinach.
A należy wspomnieć,ze szczeliny mają wkrótce dostać nowy tryb rozgrywki - zapowiada się to bardzo ciekawie.