Sentyment do Mythosa

Witam, jeśli ktoś chce zagrać ze mną zapraszam do gry dziś od 16:30.

W razie pytań i problemów pisać tutaj lub na Gadu.

Oferuje 2 opcje.

1. Start od zera z bonusem 5golda i potami na Mane i HP.

2. Mam postać z 51lv i inne wysokie wiec mogę expic:-] ale tutaj z 5 osób trzeba by było załatwić żeby exp leciał szybciej.

Pisać i nie wstydzić sie<3

guru może ty zagrasz?

Hmm ktoś może orientuje czy działa azjatycka wersja gry?

A tutaj tekst pol żartem pol serio : dziś w nocy napisałem do firmy mellon games czy nie byli by przypadkiem zainteresowanii reaktywować mythosa EU ^^ śmieszne? Ale prawdziwe.

Postaram się poreklamowac mythosa na różnych forach aby choć troszkę poprawić populacje na globalu.

ehh to na razie wszystko:]

TS3 "FORMOZA" : 178.19.107.170:5000

pojemność : 100 osób

populacja : niska, wręcz zerowa ( ts powstal do gry TERA lecz 3 gildie ktore tam graly rozeszly sie... )

stabilność : 100%

rangi : TAK

prywatny : TAK

możliwość dostania własnego kanału z ranga ADMINA: TAK

Zapraszam, Mythos czeka.

Sciagnalem ... Meczylem sie z 2h zeby to uruchomic ... bo wielu nieudanych probach zrezygnowalem ...

1) Najpierw jakis blad z plikiem paktool.exe ... jakos dalem rade ...

2) pozniej non stop patch failure ... niewazne ile razy gra by sie nie patchowala ... niewazne ile razy w updaterze pisalo ze jest ready to play i tak ze stronki po kliknieciu game start wywalalo "patch failure" ...

3) a jak juz sie wkoncu uruchomilo to wyskakiwal blad ze incorect account login/pass ... gdzie na stronie bylem normalnie zalogowany ...

GL & HF z gierka :) Ja nie mam takiej cierpliwosci zeby bawic sie z gra ktora ma klopoty juz na poziomie launchera ...

Uff pokombinowałem i działa! :D

Nick:Hubcert

,a tak poza tym straszne pustki ledwo 2-3 osoby widziałem ;/.

wspominalem ze populacja niska.

Patch failure tez mi wyskakuje ale na fire foxie.

vRider zaloz nowe konto i odpal z chroma.

edit. przez explorera odpala na bank bo teraz testowalem all przegladarki i chrome i explorer dzialaja, zas ff zawodzi.

Wiec explorer najpewniejszy. Przed wlaczeniem gry przegladarka bedzie pobierac kilobajtowa wtyczke ktora umozliwi granie.

Stworzylem teraz nowa postac aby od nowa zagrac :

nik: trygant

rasa: satyr

Klasa: hmm tinker

lvl: 1

Jutro moze na spokojnie pokombinuje jeszcze raz ... Korzystalem z chrome'a bo z innych przegladarek nie korzystam gdyz sa badziewne :P chociaz chrome tez coraz bardziej badziewny sie robi :P

Nie wiem co do patch failure ma nowe konto ...

Nic jutro pokombinuje ... obadamy co z tego wyjdzie ...

sprobuj z internet explorera tak jak ja :)

Odswiezam.

Czyli odpuszczamy sobie? :-]

Hej,

Wiem ze juz taki temat kiedys byl ale przyciagnal nie wiele osob ( tylko 4 :( ), moze tym razem bedzie lepiej.

Sa tutaj sympatycy h'n's i gry Mythos?

Gram sobie na serwerach US w wersje globalna tej gry, populacja jest niska ale to mi nie przeszkadza.

Gra juz nie jest rozwijana i raczej nie bedzie ale sentyment do tej gry i komiksowy klimat ciagle mnie ciagnie do tego tytulu :)

Ktos jest zainteresowany przezyc ostatnia przygode w Mythosie ? Dobic lvl cap ? Zdobyc najlepszy set ? Zagrac ostatni raz w ten tytul ?

Milo by bylo w pare osob pograc tak casulowo :)

piszcie tutaj lub pw lub gadu :)

pozdrawiam sympatykow H'n'S :)