Sentyment do Mythosa

Hej,

Wiem ze juz taki temat kiedys byl ale przyciagnal nie wiele osob ( tylko 4 :( ), moze tym razem bedzie lepiej.

Sa tutaj sympatycy h'n's i gry Mythos?

Gram sobie na serwerach US w wersje globalna tej gry, populacja jest niska ale to mi nie przeszkadza.

Gra juz nie jest rozwijana i raczej nie bedzie ale sentyment do tej gry i komiksowy klimat ciagle mnie ciagnie do tego tytulu :)

Ktos jest zainteresowany przezyc ostatnia przygode w Mythosie ? Dobic lvl cap ? Zdobyc najlepszy set ? Zagrac ostatni raz w ten tytul ?

Milo by bylo w pare osob pograc tak casulowo :)

piszcie tutaj lub pw lub gadu :)

pozdrawiam sympatykow H'n'S :)

Pamiętam jak szukałem jakiegoś swojego mmo ... przeglądałem mase tytułów, screenow i natknołem się na Mythosa. Wówczas to był Mythos Global prawdopodobnie nie pamiętam. Miałem starego laptopa który miła grafikez DirectX8.1 chyba i w Mythosie nie pokazywały mi się ściany na każdej mapie ale grałem zażarcie taką postacią małego karła w czapce ze strzelbą. Chodziłem na dungi sam, a gre zamkneli po zaledwie 7 dniach.

Wiekszosc osob mowi, ze Mythos jest do d*py... Mylą się... Brakuje mi Mythosa. :(

global dziala :)

stronka do t3fun : http://www.t3fun.com/Home/Home.aspx

stronka do mythosa global : http://mythos.t3fun.com/Home/Home.aspx

gremlinem grales klasa marksman :)

Mythos mial byc kopia Diablo 2 a wyszlo zupelnie inaczej :) podobny lecz zupelnie inny. Chcialbym choc troszku odbudowac populacje...

Ja już pobrałem, czekam na was.

OCZYWISCIE :)

Nawet nie wiecie jak sie ciesze ze ktos wogole odp na ten temat :)

Ta gra jest unikalnie wyjatkowa :) nie latwa ale dajaca mnostwo FUN :)

kto chce zagrac prosil bym o priv tutaj na forum :)

To kiedy gramy?:D

moze dzis popoludniu ?:)

zgadamy sie :)

Być może zagram, TL2 i PoE troszkę już mi się przejadły.

DOBRY WYBOR :)

Mythos potrzebuje Was ! a My Jego ^^

Moze zacznijmy od tego kto bedzie gral i jakimi klasami:)

Moj nik : Refejlu

klasa : zastanawiam sie ale chyba summoner

rasa : Nimrod

Czy Mythos Global nie ma czasem IP blocka, bo po odpaleniu lauchera włącza się czarny ekran a potem się Mythos wyłącza.

nie ma ip blocka.

normlnie gram :)

zaktualizuj sobie stery grafiki i odpal poprzez chroma lub ff.

nie ma bloka

chcę was tylko ostrzec, że T3Fun lubi zamykać swoje gry

aha, i Mythos to nie jest hack'n'slash, tylko normalny MMORPG

Z tego co wiem nie planuja zamknac tej gry mimo ze slabo prosperuje.

Nie jest h'n's ? a to ciekawe :)

Gralem w wersje azjatycka, europejska, aktualna globalna i kazdy uwaza ze to h'n's , w tym ja tez.

Przeciez ten typ gry polega na szybkiej eleminacji hord moobkow na hita lub 2, szybka rozgrywka full fun i full grind plus skille bez castowania.

Wkoncu Mythos opieral sie na serii Diablo.

a tutaj wikipedia:

Hack and slash lub hack'n'slash (z angielskiego hackrąbać i slashciąć) – termin stosowany jako nazwa gatunku gier komputerowych lub stylu grania w RPG, w których dominującą rolę w rozgrywce odgrywa zabijanie potworów, zdobywanie doświadczenia i rozbudowywanie statystyk postaci.

Termin używany jest głównie do wyodrębnienia tego rodzaju gier z rozgrywek gier fabularnych i cRPG, w których walka i pokonywanie potworów nie stanowi dominującego elementu rozgrywki. Rozróżnienie między grami typu hack and slash, a grami cRPG bywa przedmiotem kontrowersji.

Wśród gier fabularnych można prowadzić hack'n'slash w systemach, w których większość walk nie kończy się definitywnym kalectwem lub ostateczną śmiercią postaci gracza np. Dungeons & Dragons i, jeżeli to robią, na ich mechanice wzorują się gry komputerowe hack'n'slash.

Określenie przeszło ze środowiska gier fabularnych na gry komputerowe. Do gier typu hack and slash można zaliczyć gry z serii Diablo oraz m.in.: Dungeon Siege, Sacred, Titan Quest, Loki, Torchlight, Path of Exile.

Panowie podajcie jakieś tytuły hack 'n' slash na przeglądarkę. Mam za mało postów żeby napisać w temacie szukam mmo drakensang online odpada bo zasłaba grafa (fx 5200)

sprawdź sobie City of Steam inaczej Miasto Pary

KingsRoad, Akaneiro lub ChronoBlade.

Miasto pary tez niezle :)

ale skupmy sie na Mythosie.

Frogster przejechał się na tym "pierwsze hack'n'slash MMO", bo nas okłamał - okazało się, że Mythos polega na questach i jest to totalny quest-grind, w dodatku dungeonowy

Guru ma racje, ale przyznam, że Mythos od Frogstera mnie wciągnął i jeżeli teraz wydałby go ktoś w Europie z poprawionymi Bugami i IS oraz by się nim zajmował (aktualizacje, patche nowy content) to na 100% bym wrócił. Gra była przednia.

Nie bede sie klocil :)

Mythos Global jest bez bugow i z aktualizacjami z 2012r.

moze komus podsunie sie ten tytul hehe a noz sie jakas firma zainteresuje... nawet jakas ruska^^ jak Mail.Ru :P

jeszcze 2 dungi w mythosku i spac :)