Sephirothl:)

Witam. Sebastian/Chorzów 18 lat . Lubie mange i anime . Gram w pilke nozna chce byc zawodowcem . Ogólnie probuje także sil w eSportach , najbardziej wychodzi mi Combat Arms Eu. Dużo czasu spędziłem na Lineage II privy/global . Kocham Hardstyle i tylko ta muzyka sie dla mnie liczy . Jestem typem nerwowym :) Uwielbiam brunetki xDD

Jestem jednakże niski tylko 176 cm . Ogólnie wszelakie sporty. Wszystkich was pozdrawiam i Witam . Życze spamowania na forum xDD

Witamy.

Jestem jednakże niski tylko 176 cm .

Znam ten ból :D Z tej strony krasnalek mierzący 178cm.

A i ogólnie witam w naszych (nie)skromnych progach.

Witam Witam :) Też lubię piłkę nożną ale raczej zawodowcem to nie będę :D

Heja banana.

Siemanderooooooooo.

Witam, miłego pisania :) Też jestem niski (chociaż dopiero gimnazjum, to może jeszcze urosnę ;) )

Aka'Magosh!

Witam , witam , z tej strony wielkolud mający zaledwie 16 lat a mierzący już182cm xD (rośniemy do 20 roku życia jak dobrze pamiętam :D )

18 lat i 189cm! Ha! SIemano ^^

Hay! 176cm-zgapiłeś ;)

Siemanko!

Cześć ;) .A co do wzrostu jak wiele osób już napisało to ja też się pochwalę B) 12lat i 169cm.Nie wiem czy to dobrze czy zle :blink:

Siemka :)

To samo tutaj, pierwsza gimnazjum, a dopiero 155 cm (najniższy z klasy :P )

Tak więc nie martw się, jak to mówią "małe jest piękne" :D

Wiecie jak to jest raz jest dobrze a raz źle ;P Nie zawsze jest niedziela ;p

Witam. Sebastian/Chorzów 18 lat . Lubie mange i anime . Gram w pilke nozna chce byc zawodowcem . Ogólnie probuje także sil w eSportach , najbardziej wychodzi mi Combat Arms Eu. Dużo czasu spędziłem na Lineage II privy/global . Kocham Hardstyle i tylko ta muzyka sie dla mnie liczy . Jestem typem nerwowym :) Uwielbiam brunetki xDD

Jestem jednakże niski tylko 176 cm . Ogólnie wszelakie sporty. Wszystkich was pozdrawiam i Witam . Życze spamowania na forum xDD