Seria pytań

Wiadomo, że to bardziej zależy od szczęścia, ale...  Z perspektywy doświadczonego gracza, bardziej opłaca się samemu próbować ulepszać sobie gear czy lepiej po prostu kupić na Marketplace? Jak duża jest mniej więcej różnica w kosztach między "zrobieniem sobie" np. Liverto Blade na TET a kupieniem tego samego (aktualnie 672kk) ?

Failstacki + ryzyko + pech wyniesie cię kilkanaście razy więcej niż kupienie gotowego gearu, jednak tu pojawia się problem.

Akcesoria już duo i tri są bardzo trudne do zakupienia, więc prawdopodobnie będziesz je robił sam. Aby robić je sam potrzebujesz black stonów i nabijania failstacków, nabijając failstacki możesz sprytnie enchantować cały swój gear stopniowo.

2 sprawa, jeśli już myślisz o tetach, to lepiej od razu w kzarke. Liverto raczej taki przejściowy gear, wyżej niż duo-tri nie ma sensu imo.

Skąd brać w szybki sposób black stone'y? Da się je farmić jakoś?

Da rade jakoś szybko wbić 53-56?? ap/dp mam na poziomie 80 i tak srednio mi sie expi a slyszalem ze do 56 to na szybkości

Skąd brać w szybki sposób black stone'y? Da się je farmić jakoś?

Daily scrolle od duszka (50+) w 5 osobowej drużynie. Dostajesz blackstony + hunter seale, które wymieniasz na blackstony. + oczywiście zwykłe klepanie mobów, zawsze te kilka poleci.

Da rade jakoś szybko wbić 53-56?? ap/dp mam na poziomie 80 i tak srednio mi sie expi a slyszalem ze do 56 to na szybkości

Za niskie statystyki. Podbij do 100+ i wtedy na medii 56 to kwestia 2-3 dni.

O co chodzi z tą medią? XD

O co chodzi z tą medią? XD

Teren, który doszedł w patchu nazywanym Mediah. Ogólnie jest to kraina dla postaci na 50-55.

Mediah -> część mapy położona na lewo od Heidel i Velii.

Okioki, a o co chodzi z tym skill add-on? Mam to dostępne u skill trainera i miga, do czego to służy? Poza tym teraz chyba padnie najgłupsze pytanie na tym forum - jak dodaje się ludzi do party? XD

Okioki, a o co chodzi z tym skill add-on? Mam to dostępne u skill trainera i miga, do czego to służy? Poza tym teraz chyba padnie najgłupsze pytanie na tym forum - jak dodaje się ludzi do party? XD

Dodatkowe efekty do skilli. Możesz sobie wybrać skill, który często używasz i dodać sobie np. 15% zwiększony att speed itp.

/invite nick

lub pochodzisz, CTRL i f5 albo f6

Dodatkowe efekty do skilli. Możesz sobie wybrać skill, który często używasz i dodać sobie np. 15% zwiększony att speed itp.

/invite nick

lub pochodzisz, CTRL i f5 albo f6

lub jak napiszą coś na czacie naciskasz na nick i party invite xD

Dzięki po raz kolejny, a jakiś skuteczny sposób na zarobek? Te związane z grindem są też spoko, wiecie gdzie najbardziej opłaca się zabijać te moby może?

Sausany, ale polecam wpierw zrobic Ap ze 150 i załatwić wagon ;) / bez wagonu erlici ;)

gathering itd.. ale do tego trza energi/contrybucji i troche zajmuje to, najlepiej jak byś gildię znalazł tam ci powiedzą od razu all :D

A expić od 54 gdzie najsprawniej? :)

Sorki, ale temat o podobnym charakterze jest, już nie wspomnę iż jest tam wiele informacji, o które pytacie...

pamiętajcie, że wiele informacji "porad" zależy od waszej klasy, jakości gearu, ogólnego rozwoju - tutaj kluczowe skille... do tego dochodzi własne "widzi mi się"

Hejka, jestem nowy w grze, wbiłem 20 lvl i zastanawiam się jak dobrnąć do endgame'u. Gram maehwa. Mam kilka pytań:

1. Jak expić, iść trzaskać same moby do 50 lvl, czy na questach, czy mieszać, czy coś innego? Ile zajmie mniej więcej wbicie max lvl, bez boostów, bo raczej nie mam żadnych ;d

2. Co z bronią, czy ekwipunkiem skąd go wziąc? Powinienem się tym martwić teraz, czy dopiero na którymś lvl? Jeśli tak to na którym mniej więcej? Aktualnie mam jakiś zielony mieczyk 14-22 dmg XD

3. Jak zarabiać silverki? Powinienem zostawiać je od samego początku na coś konkretnego, czy jak?

4. Czy jakieś konkretne itemki powinienem odkładać na endgame, czy te całe black stone zużywać na aktualny ekwipunek? Co z krysztalkami?

5. Czy zielone itemki sprzedawać na aukcjach? Niektóre mam wrażenie, że są strasznie takie.. pospolite? Na przykład jakieś trawki z łatwych mobów, które podczas sprzedaży u npc wyświetla mi się, że moge więcej z auctiona zarobić. Wszystko sprzedawać na aukcjach?

6. O co chodzi z tym całym awakeningiem?

7. Odnośnie outfitów, czy da się zdobyć jakieś nowe kostiumy czy coś w tym stylu podczas levelowania? Nie lubię patrzeć na postać cały czas tak samo ubraną, bo odnoszę wrażenie wtedy, że stoje w miejscu, nie rozwijam się :D

8. Jakieś porady do maehwy? Build skilli, czy coś w tym stylu? Uwagi odnośnie walki?

9. Co to skill pointy, jak je zdobywać?

10. Do czego służy energia? Jak ją zdobywać?

Byłbym wdzięczny za odpowiedzi i z góry dziękuję. Zapewne jeszcze mi się przypomni kilka pytań to będę pisał dalej :)