Cześć.Moglibyście polecić mi jakiś serial obyczajowy albo obyczajowo-komediowy.Pewien czas temu oglądałem na TVP albo TVP 2 (nie pamiętam już ) serial October Road super serial obyczajowy tylko niestety serial nie miał za dużo odcinków i szukam czegoś podobnego.
Serial obyczajowy/komediowy
Co rozumiesz przez serial obyczajowo-komediowy? Może jakiś sitcom? Polecam My Wife and Kids i According to Jim
obyczajowo-komediowy to serial obyczajowy z elementami komedii czyli jakieś sytuacje albo teksty.Obydwa tytuły które podałeś już oglądałem. Oczywiście proponujcie dalej jakieś seriale.
Z sitcomów bardziej się wciągnąłem w jeszcze jeden - IT Crowd
Zapowiada się na ciekawe.Dzięki!
Ja dodam Scrubs (ale to bardziej komedia), Californication, My name is Earl (również typowo komediowy), Wilfred, Keen Eddie (lakki serial sensacyjno-kryminalny ze sporą dawką komedii), Misfits (spora dawka sci-fi, jeśli Ci to odpowiada, to możesz do tego dodać również serial Reaper).
Wilfred wgniata w ziemię, ale to nie humor który spodoba się każdemu.
Dr. House (House MD). W sumie to obyczaj z elementami komediowymi. I nie jest on podobny do ER(Ostry Dyżur).
Dzięki za tyle tytułów już nawet niektóre sprawdziłem,poczytałem i mogą być fajne .To powinno mi starczyć na coraz zimniejsze wieczory.
Ja polecam How I Me Your Mother / jak poznałem waszą matkę
Cześć.Moglibyście polecić mi jakiś serial obyczajowy albo obyczajowo-komediowy.Pewien czas temu oglądałem na TVP albo TVP 2 (nie pamiętam już ) serial October Road super serial obyczajowy tylko niestety serial nie miał za dużo odcinków i szukam czegoś podobnego.