Szukam dobrego serialu sci-fi w stylu takich seriali jak Andromeda, Babilon 5, Ucieczka W Kosmos Star Trek też odpada ważne żeby fabuła była wciągająca.
Serial sci-fi
Battlestar Galactica, cała seria Stargate (trochę tego jest) ale możesz oglądać np. od Stargate: Universe. Innym ciekawym serialem jest V. Jak coś jeszcze mi się przypomni to napiszę
Stargate ogladałem wszystkie serie jakiś czas temu był on emitowany na kanale AXN. A Battlestar Galactica jakoś mi do gustu nie przypadł. V leciał na TVNie o ile dobże pamiętam pod tytułem Goście
Moze to nie kosmosy itp... ale Terra Nova .
Poleciłbym Ci Doctor Who, może nie ma tam epickich walk w kosmosie i super efektów, ale mnie serial wciągnął.
Wiem że to nie jest serial o walkach w kosmosie ani nic w tym schemacie lecz naprawdę watro zobaczyć dla zabicia czasu:
-The Walking Dead 2 sezony
Co do tych o kosmosie wszystkie zostały wymienione już które ja osobiście widziałem
Docktor Who oglądałem a Terra Nova i Walking Dead sprawdze ale widze że zapowiadają się całkiem nieźle.
The Walking Dead jest jak dla mnie świetne. Terra Nova też całkiem ciekawe. Z tych niekoniecznie sci-fi to możesz jeszcze zobaczyć American Horror Story, albo Miecz Prawdy (chyba tak było przetłumaczone na polski), w klimatach fantasy, ale niezły muszę przyznać. Aha no i może Siły Pierwotne - taki trochę Jurassic Park .
Szukam dobrego serialu sci-fi w stylu takich seriali jak Andromeda, Babilon 5, Ucieczka W Kosmos Star Trek też odpada ważne żeby fabuła była wciągająca.