Seriale komediowe

Polskie ... : Brak ? Jedynie Dzień Świra i Killer, ale to filmy. : )

Zagraniczne: Alo Alo, Bukietowa, Fur TV.

Polskie:Ranczo,Swiat według Kiepskich,I kto tu rządzi ,Miodowe Lata

Zagraniczne:On Ona i dzieciaki czy jakoś tak ,Diabli nadali,Wszyscy kochamy Raymonda,Swiat według Bundych.

Widzę ,że dużo osób ogląda Comedy Central :D

WŁATCY MÓCH nikt już nie pamięta???

Z polskich jedyny dobry to IMHO "Miodowe Lata". Reszta jakoś tak mało śmieszna, rodzina zastępcza jeszcze nawet fajna jest (śmieszna może jakaś uber nie jest ale są fajne sytuacje). A z zagranicznych to tak jak wszyscy wcześniej:

+ Bundy (najlepszy serial ever)

+ Malcolm (nie ma "chórku" a i tak śmieszy jak jasna cholera)

+ tak jak Salek pisał: "Joey" - najlepsza postać z "Przyjaciół" (którzy swoją drogą też są nieźli), serial genialny

+ tak jak Spawn pisał: "Dwóch i pół"

+ tak jak Salek pisał: "Joey" - najlepsza postać z "Przyjaciół" (którzy swoją drogą też są nieźli),

tak ta jego glupota jest genialna :D ale moja ulubiona postacia to zdecydowanie Chandler : p

tak ta jego glupota jest genialna ale moja ulubiona postacia to zdecydowanie Chandler : p

A ja tam najbardziej lubię Rossa. Już jak go widzę, to mi się śmiać chce. Nie wiem dlaczego, ale rozwala mnie ta facjata :D

EDIT: Taka trio z Nas powstało.

Polskie: Świat wg. Kiepskich, Ranczo

Zagraniczne: Różowe Lata 70 (Nie wiem czy ktoś to zna :P), Zwariowany Świat Malkolma, Świat wg. Bundych (Nie wiem czy dobrze napisałem)

Polskie seriale - Świat według Kiepskich

Zagraniczne seriale - Zwariowany świat Malcolma, Świat według Bundych

Scrubs, South Park i to w sumie wszystko. Czasami jeszcze "Dexter" wpadnie, ale to nie serial komediowy.

Cree widzę, że też lubisz Futurame ;D

Jeszczę lubię:

The Simpson

Futurama (xD)

Nie było jeszcze takiego tematu. A seriale komediowe to bardzo ciekawa rzecz, a więc... Chce żebyście w tym temacie napisali swoje ulubione seriale komediowe. Polskie oraz zagraniczne. Ja osobiście bardzo lubię oglądać takie seriale. Moje ulubione to:

1) polskie : Ranczo, Miodowe lata, Świat wg Kiepskich

2) zagraniczne: Friends(świetny soundtrack) i Zwariowany Świat Malcolma