Seriale komediowe

Nie było jeszcze takiego tematu. A seriale komediowe to bardzo ciekawa rzecz, a więc... Chce żebyście w tym temacie napisali swoje ulubione seriale komediowe. Polskie oraz zagraniczne. Ja osobiście bardzo lubię oglądać takie seriale. Moje ulubione to:

1) polskie : Ranczo, Miodowe lata, Świat wg Kiepskich

2) zagraniczne: Friends(świetny soundtrack) i Zwariowany Świat Malcolma

Ja mogę napisać tylko jedno- tak naprawdę nie ma zabawnych seriali, mogą być najwyżej zabawne filmy, ale i tak e da się policzyć na palcach jednej ręki. Takie jest moje zdanie.

Także jestem fanem takowych seriali :).

Ranczo - zamiast serialu, oglądam rodziców jak ryczą i płaczą ze śmiechu xD. Ogólnie nie lubie.

Miodowe lata - Krawczyk znowu się rzucił na Tadzika :).

Świat wg. Kiepskich - kiedyś oglądałem tylko jak był cyc, tera bez cyca nie ma śmiechu.

Przyjaciele - były te lepsze i gorsze odcinki, ogólnie podobał mi się.

Zwariowany Świat Malcolma - najlepszy z seriali, lofciam :).

13 -nasty Posterunek oglądałem kiedy miałem niecałe 5 lat i do dziś pamiętam. Obecnie Świat wg Kiepskich i Świat wg Bunddych (jakoś tak się pisze). Nie oglądam je regularnie tylko okazyjnie.

The simpsons moj fav.

Świat wg Kiepskich i tyle.

Najlepiej podchodzą mi rzeczy typu South Park, Futurama, American Dad, Familly Guy. No ale My name is Earl czy Scrubs również lubię.

Polskie: Świat wg Kiepskich i Miodowe Lata ;D

A Zagraniczne to : On Ona I Dzieciaki (My Wife And Kids) no i jeszcze Tak Kochanie ;D (Yes Dear)

Ogólnie wszystkie seriale są tak żenujące, że śmieszne (ale to przecież cecha każdego serialu). Najczęściej oglądałem Świat wg Kiepskich, Married with Children (Świat wg Bundych, przepraszam za angielską nazwę, ale w oryginale brzmi lepiej), Zwariowany świat Malcolma, Przyjaciele (najlepsze z tego serialu były tak zwane "gag reels", czyli śmieszne wpadki na planie) i to by było na tyle.

Hymm

Polskie: I kto tu rządzi , Rodzina zastępcza :D

Zagraniczne: On Ona I Dzieciaki

@Mac70

Filmy , Ręka , Palce??? Coś ci się pokiełbasiło :} (text od dziaków)(Rządzę) wystarczy , że wyliczysz se filmy z Leslie Nilsenem (tak się piszę?) np. "Czy leci z nami pilot?" , "Ściągany" , "Odyseja komiczna" , "Super Hero":D Itp.

'13 Posterunek' i 'Świat wg kiepskich' RoX ! 13 posterunek ogląda się, co jakiś czas na 'jutubie', a Kiepskich regularnie w telewizji. =) Z zagranicznych to uwielbiam On Ona i Dzieciaki, ot co ;)

Polskie : Niania Frania czasami , Ranczo , Kiepskich

Zagraniczne : South Park i oczywiście Moda na sukces (odcinek-142#5@3,133$(333...)) :lol:

i to wszystko chyba z komediowych.

Zwariowany świat Malcolma świetny serial ;) a z Polskich przede wszystkim Świat według Kiepskich.

A ja "Zwariowany świat Malcolma"(teraz w wakacje powtórki dają),"Świat według kiepskich i Bundych",i oczywiście "Simpsonowie".Coś większość ma albo podobne gusta,albo w tej polskiej telewizji nic ciekawego nie dają i jesteśmy zmuszeni oglądać ciągle to samo.

I Tak Swiat wg Kiepskich najlepszy

"Przyjaciele", "Dwóch i Pół", "Wszyscy kochają Raymonda" (- niewielu może to zna, na Tv Puls leci, polecam) i "Domowy front" to moje ulubione komedie.

Polskie -> Miodowe lata , Swiat wg kiepskich i niania ( Niania rlz ) :D

Zagraniczny : Bukietowa ( Pewnie nikt niezna )

PS : Swiat wg kiepskich mozna tez na www.milanos.pl

Z polskich.... Ranczo... jest przyzwoity... a tak to raczej polskie filmy jak Chlopaki nie placza albo Czas serferow

Swiat wg kiepskich.... dla mnie ten serial jest tak samo debilistyczny jak 13-sy posterunek... Nie ma tam nic smiesznego poza kretynizmami

Z zagranicznych Przyjaciele, Dwoch i pol(kocham ten serial :) ), Zwariowany swiat Malcolma :)

Przyjaciele (wlasnie ogladam po raz 4 ;) juz 5 serie jestem ;p)

Joey (moze byc bo wystepuje Joey z przyjaciol ale zdecydowanie brakuje tam kilku postaci z przyjaciol chodz czasem sie pojawiaja ;))

Polskie: 13 Posterunek

zagraniczne: Jim wie lepiej, on ona i dzieciaki, Diabli nadali.