Seriale o tematyce post apokaliptycznej

Witam, szukam serialu o tematyce post apokaliptycznej.

Oglądałem już "The walking dead" i bardzo mi się spodobał, ale wciąż chcę więcej.

Tak więc czekam na wasze propozycję.

To może Jericho?

Survivors z 2008 roku niestety serial został anulowany.

Jest jeszcze "Jeremiah". Nawet da się obejrzeć. Opis z filmwebu http://www.filmweb.pl/serial/Jeremiah-2002-98660

Skoro ten temat jest to mam pytanko, szukam film od niedawna ale nie znalazlem, czy ktos zna jakies ?

Z seriali polecam Supernatural.

Ja polecam Ci "Księga Ocalenia", "Jestem legendą", oraz trylogie "Mad Max" :)

To, to, to i jeszcze raz to. Jeden z najlepszych seriali jaki widziałem. W Polsce leci pod nazwą "Nie z tego świata" o ile się nie mylę, ale jesteśmy moooocno do tyłu z odcinkami w stosunku do USA i Niemiec...

Ja polecam Ci "Księga Ocalenia", "Jestem legendą", oraz trylogie "Mad Max"

serialu - czytamy ;]

Rzeczywiście, postapo jak się patrzy...

Serial jest beznadziejny. 2 pierwsze sezony były bardzo dobre, ale niestety, potem rozmienili go na drobne, a gra aktorska zrobiła się beznadziejna. Niby obejrzeć się da, ale patrzcie na tytuł tematu...

Zaleciało archeologią, ale sam temat zostawię, może ktoś jakimś ciekawym serialem jeszcze rzuci, ja od siebie dodam "Jeremiah".

Rzeczywiście, postapo jak się patrzy...Serial jest beznadziejny. 2 pierwsze sezony były bardzo dobre, ale niestety, potem rozmienili go na drobne, a gra aktorska zrobiła się beznadziejna. Niby obejrzeć się da, ale patrzcie na tytuł tematu...

Przez przypadek znów zajrzałem do tego tematu więc pozwolę sobie odpowiedzieć.

A żebyś wiedział, że Supernatural mimo tego, że głównie celuje w wartości tj. miłość do najbliższych, możliwość poświęcenia dla nich, jest też o tematyce postapokaliptycznej - Anioły i Demony, łamanie pieczęci, uwolnienie Diabła z klatki w Piekle aż po Armagedon czyt. walka Michała z Lucyferem lecz wszystko zaczyna się (także wyjaśniać i tworzyć spójną całość) dopiero później, a wnioskując z Twojej odpowiedzi mogę powiedzieć, że przestałeś oglądać ten serial więc wypowiadasz się o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia.

Grę aktorską nazywasz beznadziejną?

Proszę bardzo, kilka szybkich przykładów, które przyszły mi do głowy:

Oto jak "beznadziejną grą aktorską" wykazał się m.in Jensen Ackles.

EDIT: Przepraszam za double, coś się źle kliknęło. Chciałem edytować, a wyszło, że pojawił się nowy post. Jak można to proszę o usunięcie tego posta niżej.

Kroniki Mutantow

www.youtube.com/watch?v=KLonz1PvMvM

Kroniki Mutantow

To nie serial.

Witam, szukam serialu o tematyce post apokaliptycznej.

Oglądałem już "The walking dead" i bardzo mi się spodobał, ale wciąż chcę więcej.

Tak więc czekam na wasze propozycję.